Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase ratează derby-ul cu Dinamo! Cât va absenta căpitanul de la FCSB și la ce meci ar putea reveni pe gazon

Antena Sport Publicat: 31 august 2021, 14:16

Florin Tănase ratează derby-ul cu Dinamo! Cât va absenta căpitanul de la FCSB și la ce meci ar putea reveni pe gazon

Marius Lăcătuș l-a pus la zid pe Florin Tănase

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Florin Tănase s-a accidentat cu CFR Cluj
  • Florin Tănase a suferit o entorsă

Florin Tănase ratează derby-ul cu Dinamo, deși cei din staff-ul medical al celor de la FCSB au sperat că vor putea să-l recupereze. Din informațiile AS.ro, Tănase va absenta trei săptămâni. Partida dintre FCSB și Dinamo se va disputa pe 12 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase ratează derby-ul cu Dinamo

În funcție de cum va decurge recuperarea, căpitanul FCSB ar putea fi pe teren la meciul cu FC U Craiova. Totuși, este de așteptat ca Tănase să nu riște o recidivă. Astfel că revenirea sa pe gazon s-ar putea produce, cel mai probabil, la meciul din etapa a 10-a din Liga 1, cu Academica Clinceni. Tănase a suferit o entorsă la gleznă, după un contact cu Bouhenna.

Contactul s-a produs în prima repriză a meciului cu CFR Cluj. Tănase a forțat, dorind neapărat să își ajute echipa. În a doua repriză nu a mai putut continua și a fost schimbat în minutul 60 cu Mamut.

Reclamă

Florin Tănase a părăsit cantonamentul României

Așa cum AS.ro v-a anunțat încă de ieri, Florin Tănase nu va putea face parte din lotul României pentru tripla din septembrie. Tănase a părăsit cantonamentul tricolorilor după ce a efectuat mai multe investigații.

În ultima partidă disputată de FCSB în Liga 1, Florin Tănase a suferit o accidentare la glezna dreaptă. Acesta a răspuns convocării lui Mirel Rădoi la echipa națională și a efectuat ieri investigațiile coordonate de staff-ul medical al tricolorilor.

Reclamă

Din păcate, concluziile au indicat faptul că Tănase nu poate fi apt pentru partidele României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. Florin a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia, astfel că lotul tricolorilor rămâne format din 25 de jucători.

În această după-amiază, delegația României va decola spre Islanda”, se arată în comunicatul postat de FRF.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 „Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă 10:26 Cum poate obţine rapid CSA Steaua dreptul de promovare în Liga 1: „Durează între 3 și 6 luni” 10:15 AS.ro LIVE | Mariia Dvorzhetska a fost invitata lui Dan Pavel! Poveştile sportivei din Ucraina care joacă pentru România 10:06 Ce a putut să spună Ousmane Dembele, după ce a fost huiduit de fanii Barcelonei 9:59 Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu! 9:30 „În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra” Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj după ce PSG a învins Barcelona! 9:28 VIDEOGhinion teribil pentru Eliza Samara! A abandonat după două seturi cu Hina Hayata, din cauza unor probleme la spate 9:00 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Show total în Liga Campionilor Asiei 8:53 Primul star de la Barcelona care i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, după ce românul a fost desfiinţat de Xavi 8:39 Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona – PSG 1-4: „Nu-mi voi schimba decizia! Visez să câştiga Liga!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 16 apr., 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 16 apr., 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 16 apr., 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 16 apr., 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!