Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali. „Eu mă clatin mai greu, chiar şi după un rezultat cum a fost la Cluj”. Cerinţa pe care a avut-o pentru patron!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2021, 16:45

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali. „Eu mă clatin mai greu, chiar şi după un rezultat cum a fost la Cluj. Cerinţa pe care a avut-o pentru patron!

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB la insistenţele lui Gigi Becali

Facebook FCSB

Iordănescu a asigurat că nu îşi face griji că ar putea fi demis. Cu el pe bancă, roş-albaştrii au remizat cu Sepsi, scor 1-1, şi au suferit o adevărată umilinţă în Gruia. Fosta lui echipă, CFR Cluj, a câştigat cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali: „Patronul să fie mereu lângă noi!”

Eu îmi doresc să fie patronul mereu lângă noi, nu pentru liniştea mea, ci pentru liniştea echipei. Eu deja după 11 ani în meseria asta mă clatin mai greu, după un rezultat sau altul, indiferent care ar fi. Chiar şi după un rezultat cum a fost cel de la Cluj, care nu a fost uşor de digerat„, a declarat Edi Iordănescu pentru digisport.ro.

Pentru FCSB urmează chiar derby-ul cu Dinamo. Marea rivală are o serie catastrofală! „Câinii” au pierdut ultimele patru meciuri din campionat fără să înscrie vreun gol. Mai mult, Dinamo şi-ar putea pierde căpitanul. Golgheterul Ligii 1, Deian Sorescu, este pe punctul de a se transfera la Legia Varşovia.

Gigi Becali forţează loviturile verii pe piaţa transferurilor

Claudiu Keşeru a venit în România şi a semnat cu FCSB. Urmează alte 3 lovituri pe care Gigi Becali vrea să le dea. Becali vrea să-i aducă de la campioana CFR Cluj pe Arlauskis, Latovlevici şi Chipciu.

Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici şi Alex Chipciu au făcut istorie la FCSB. Toţi 3 au luat titlul cu echipa lui Becali. Dacă mutările se fac, cei 3 se vor reîntâlni cu Edi Iordănescu. Actualul tehnician de la FCSB i-a antrenat în primăvară şi i-a făcut campioni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și