Închide meniul
Video

Gigi Becali forţează loviturile verii pe piaţa transferurilor! Arlauskis, Latovlevici şi Chipciu sunt doriţi, „la pachet”, la FCSB. Motivul pentru care sunt alungaţi de la CFR Cluj

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 20:24

Hepta

Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici şi Alex Chipciu au făcut istorie la FCSB. Toţi 3 au luat titlul cu echipa lui Becali. Dacă mutările se fac, cei 3 se vor reîntâlni cu Edi Iordănescu. Actualul tehnician de la FCSB i-a antrenat în primăvară şi i-a făcut campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până să ajungă cei 3 la FCSB, Keşeru va fi primul transfer pe care îl va face Gigi Becali după umilinţa de la Cluj. Fostul atacant de la Ludogoreţ a ajuns deja în România. MM Stoica îl aştepta cu braţele deschise.

Mai rar un stelist aşa devotat. Cred foarte mult în el pentru că avem nevoie de stelişti. S-au împuţinat în ultima vreme„, a spus Mihai Stoica într-un live pe Facebook.

Arlauskis, Latovlevici şi Chipciu sunt doriţi la FCSB

Marile lovituri ale lui Edi Iordănescu pot veni de la Cluj. Arlauskis, Chipciu şi Latovlevici sunt pe picior de plecare de la campioana CFR, după sosirea lui Dan Petrescu! Toţi 3 au mai jucat în trecut la FCSB! Cei 3 au cele mai mari salarii de la Cluj, iar CFR vrea să scape de ei.

FCSB vrea să profite şi să-şi întărească lotul pentru titlu. De altfel, Edi Iordănescu i-a cerut întâriri lui Becali după umilinţa de la Cluj.

Reclamă

L-am pierdut şi pe Tănase, care avea glezna umflată la pauză, şi-a legat glezna şi a dorit foarte mult să intre, ca să dea un mesaj echipei. Au dispărut nişte jucători în ultima perioadă şi fără 3-4 jucători cu experienţă ne va fi foarte greu să ţinem nivelul.

Am solicitat (n.r. – jucători noi) şi ştiu că se dă interesul în sensul ăsta. E nevoie să facem nişte eforturi, pentru că perioada este aproape de final şi altfel va fi foarte greu, ne vom bate să prindem play-off-ul„, a mai spus Edi Iordănescu.”, a spus Edi Iordănescu.

CFR Cluj – FCSB 4-1 | Edi Iordănescu plânge după Coman şi Moruţan

Edi Iordănescu nu se poate baza pe Florinel Coman. „Mbappe” se va opera după ce s-a accidentat în partida cu Sepsi şi va fi operat. Iordănescu l-a pierdut şi Moruţan, pe care Becali l-a vândut la Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali vrea să dea loviturile verii
  • Anunţ de ultimă oră

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și