Închide meniul

Naționala României nu mai prezintă încredere: „Avem șanse zero să mergem la Mondial!” Critici pentru Mirel Rădoi

Publicat: 1 septembrie 2021, 8:53

Reclamă
Naționala României nu mai prezintă încredere: „Avem șanse zero să mergem la Mondial! Critici pentru Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, în timpul unei conferinţe de presă

Hepta

Naționala României nu mai prezintă încredere. Helmut Duckadam consideră că tricolorii nu ne pot duce la Mondialul din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, România are doar 3 puncte, din trei meciuri. Tricolorii sunt pe 4 în grupă, după Armenia, Macedonia de Nord și Germania. Națională noastră este la egalitate de puncte cu adversara de mâine, Islanda.

Naționala României nu mai prezintă încredere

„Şansele să câştige nouă puncte din aceste trei meciuri sunt aproape zero. Eu am spus-o de la începutul preliminariilor că ar trebui să construim o echipă pentru următorul Campionat European. Pentru că şansele de a merge la Cupa Mondială sunt aproape nule.

Asta pentru că noi chiar dacă reuşim să mergem mai departe, tot mai avem două meciuri de baraj. Din păcate şi eu mă aşteptam la altceva în ceea ce priveşte lotul convocat acum”, a declarat Helmut Duckadam înaintea meciului cu Islanda.

Critici pentru Mirel Rădoi

Helmut Duckadam critică strategia lui Mirel Rădoi. „Eroul” de la Sevilla susține că politica selecționerului nu a dat roade. Duckadam și-ar fi dorit ca naționala să aibă un nucleu de bază.

Reclamă

„Mă aşteptam să văd o echipă din care să ştim 7-8 jucători la fiecare meci. Mirel Rădoi schimbă însă foarte mult jucătorii, asta e politica lui şi, din păcate, această politică nu a dat rezultate.

Şi nu va da cu siguranţă rezultate nici în continuare. Pentru că nu vom reuşi să facem o echipă omogenă. Să luăm exemplul din campionat: CFR Cluj, care e o echipă omogenă, are maximum de puncte”, a mai spus Duckadam.

PROGRAMUL ROMÂNIEI ÎN SEPTEMBRIE

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și