Închide meniul

Naționala României nu mai prezintă încredere: „Avem șanse zero să mergem la Mondial!” Critici pentru Mirel Rădoi

Reclamă

Publicat: 1 septembrie 2021, 8:53

Naționala României nu mai prezintă încredere: „Avem șanse zero să mergem la Mondial! Critici pentru Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, în timpul unei conferinţe de presă

Hepta

Naționala României nu mai prezintă încredere. Helmut Duckadam consideră că tricolorii nu ne pot duce la Mondialul din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, România are doar 3 puncte, din trei meciuri. Tricolorii sunt pe 4 în grupă, după Armenia, Macedonia de Nord și Germania. Națională noastră este la egalitate de puncte cu adversara de mâine, Islanda.

Naționala României nu mai prezintă încredere

„Şansele să câştige nouă puncte din aceste trei meciuri sunt aproape zero. Eu am spus-o de la începutul preliminariilor că ar trebui să construim o echipă pentru următorul Campionat European. Pentru că şansele de a merge la Cupa Mondială sunt aproape nule.

Asta pentru că noi chiar dacă reuşim să mergem mai departe, tot mai avem două meciuri de baraj. Din păcate şi eu mă aşteptam la altceva în ceea ce priveşte lotul convocat acum”, a declarat Helmut Duckadam înaintea meciului cu Islanda.

Critici pentru Mirel Rădoi

Helmut Duckadam critică strategia lui Mirel Rădoi. „Eroul” de la Sevilla susține că politica selecționerului nu a dat roade. Duckadam și-ar fi dorit ca naționala să aibă un nucleu de bază.

Reclamă

„Mă aşteptam să văd o echipă din care să ştim 7-8 jucători la fiecare meci. Mirel Rădoi schimbă însă foarte mult jucătorii, asta e politica lui şi, din păcate, această politică nu a dat rezultate.

Şi nu va da cu siguranţă rezultate nici în continuare. Pentru că nu vom reuşi să facem o echipă omogenă. Să luăm exemplul din campionat: CFR Cluj, care e o echipă omogenă, are maximum de puncte”, a mai spus Duckadam.

PROGRAMUL ROMÂNIEI ÎN SEPTEMBRIE

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Pe ce loc se află România în preliminarii
  • Cine îl critică pe Mirel Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și