Închide meniul

Gigi Becali, tot mai aproape de transferul „bombă” de titlu! Ce spune despre revenirea lui Constantin Budescu la FCSB: „Îmi place! L-am urmărit la naţională!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2021, 10:40

Reclamă
Gigi Becali, tot mai aproape de transferul „bombă de titlu! Ce spune despre revenirea lui Constantin Budescu la FCSB: „Îmi place! L-am urmărit la naţională!

Gigi Becali vrea să vândă echipa

Hepta

Gigi Becali, tot mai aproape de transferul „bombă” de titlu

După ce a reuşit să îl aducă pe Claudiu Keşeru, Gigi Becali este cu gândul la revenirea lui Constantin Budescu în tricoul roş-albastru. Patronul FCSB recunoaşte că este cu ochii pe mijlocaş, însă anunţă că mutarea depinde de Edi Iordănescu, antrenorul care are control deplin la echipă, şi Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu mă mai întrebați pe mine de Budescu. Eu v-am spus o dată ce înțelegere am avut cu el și în ce condiții pot eu să îl aduc la FCSB. Ați văzut ce a spus Meme de Budescu? V-am spus că îmi place și v-am mai zis că l-am urmărit la naţională și am vazut că a slăbit. Dar de Budescu să vorbiți cu Edi și Meme. Ei știu dacă îl vom aduce sau nu”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Ce a spus Mihai Stoica despre Constantin Budescu

Managerul general al FCSB crede că Constantin Budescu (32 de ani) va evolua tot în afară. Budi a reziliat cu Damac, dar are oferă din Qatar, unde poate câştiga chiar şi un milion de euro pe sezon.

„Budescu tocmai a reziliat cu Damac și are un contract pe masă de la o echipă din Qatar. Nu putem veni la nivelul ofertei din Qatar. Probabil va merge acolo”, a anunţat Mihai Stoica.

Constantin Budescu, peste 180 de meciuri în Liga 1

Budescu a mai jucat la FCSB în urmă cu patru ani. În sezonul 2017-2018, el a adunat 37 de meciuri, în toate competiţiile, în care a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase de gol.

Reclamă

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este cotat pe site-urile de specialitate la 1.5 milioane de euro. Acesta a evoluat de-a lungul carierei în peste 180 de meciuri în Liga 1, reuşind 69 de goluri şi 67 de pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și