Închide meniul

Gigi Becali, tot mai aproape de transferul „bombă” de titlu! Ce spune despre revenirea lui Constantin Budescu la FCSB: „Îmi place! L-am urmărit la naţională!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2021, 10:40

Gigi Becali, tot mai aproape de transferul „bombă de titlu! Ce spune despre revenirea lui Constantin Budescu la FCSB: „Îmi place! L-am urmărit la naţională!

Gigi Becali vrea să vândă echipa

Hepta

Gigi Becali, tot mai aproape de transferul „bombă” de titlu

După ce a reuşit să îl aducă pe Claudiu Keşeru, Gigi Becali este cu gândul la revenirea lui Constantin Budescu în tricoul roş-albastru. Patronul FCSB recunoaşte că este cu ochii pe mijlocaş, însă anunţă că mutarea depinde de Edi Iordănescu, antrenorul care are control deplin la echipă, şi Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu mă mai întrebați pe mine de Budescu. Eu v-am spus o dată ce înțelegere am avut cu el și în ce condiții pot eu să îl aduc la FCSB. Ați văzut ce a spus Meme de Budescu? V-am spus că îmi place și v-am mai zis că l-am urmărit la naţională și am vazut că a slăbit. Dar de Budescu să vorbiți cu Edi și Meme. Ei știu dacă îl vom aduce sau nu”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Ce a spus Mihai Stoica despre Constantin Budescu

Managerul general al FCSB crede că Constantin Budescu (32 de ani) va evolua tot în afară. Budi a reziliat cu Damac, dar are oferă din Qatar, unde poate câştiga chiar şi un milion de euro pe sezon.

„Budescu tocmai a reziliat cu Damac și are un contract pe masă de la o echipă din Qatar. Nu putem veni la nivelul ofertei din Qatar. Probabil va merge acolo”, a anunţat Mihai Stoica.

Constantin Budescu, peste 180 de meciuri în Liga 1

Budescu a mai jucat la FCSB în urmă cu patru ani. În sezonul 2017-2018, el a adunat 37 de meciuri, în toate competiţiile, în care a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase de gol.

Reclamă

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este cotat pe site-urile de specialitate la 1.5 milioane de euro. Acesta a evoluat de-a lungul carierei în peste 180 de meciuri în Liga 1, reuşind 69 de goluri şi 67 de pase decisive.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și