Închide meniul
VIDEO

Islanda – România | Florin Niţă, mai motivat ca niciodată: „Vreau să câştigăm şi să nu iau gol!” Ce spune despre schimbarea de atitudine a tricolorilor

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2021, 12:25

Reclamă
Islanda – România | Florin Niţă, mai motivat ca niciodată: „Vreau să câştigăm şi să nu iau gol! Ce spune despre schimbarea de atitudine a tricolorilor

Florin Niţă

profimediaimages.ro

Florin Niţă, mai motivat ca niciodată înainte de Islanda – România

România va întâlni mâine seară Islanda, echipă care ne-a eliminat în semifinalele barajului pentru EURO 2020, scor 1-2. Florin Niţă este mai motivat ca niciodată şi anunţă că tricolorii vor să plece de la Reykjavik cu cele 3 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă concentrez asupra meciului şi mă gândesc la ce am de făcut. Înainte de meciuri am analiza video cu fiecare atacant, mijlocaş sau jucător mai periculos. Încerc să nu pun presiune pe mine. Meciul de anul trecut a venit după o perioadă destul de grea.

Acum suntem mult mai montaţi, echipa este un atuu. Îmi doresc să câştigăm şi să nu iau gol. Vreau să ne întoarcem cu o victorie din Islanda. M-am bucurat foarte mult că am avut şansa să devin titular, dar am rămas acelaşi”, a spus Florin Niţă pentru FRF TV.

Tricolorii au fost așteptați de fani în Islanda! Primire de zile mari pentru Rădoi și compania

România a aterizat azi noapte în Islanda. Tricolorii au ajuns la Reykjavik în apropiere de miezul nopții, după un zbor de peste 5 ore și au avut parte de o primire călduroasă. Chiar dacă vremea nu este foarte prietenoasă, un grup de peste 50 de români stabiliți în Islanda au venit la hotelul unde sunt cazați Rădoi și compania.

Reclamă

Primii care au ajuns la hotel au fost Stoichiță și Burleanu. Aceștia au purtat un scurt dialog cu fanii. Au urmat apoi tricolorii lui Rădoi. Suporterii prezenți la hotel au scandat minute în șir „România, România”. Fanii au salutat apoi fiecare tricolor în parte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și