Închide meniul

Preliminarii CM 2022 | Islanda – România 0-2. Dennis Man şi Nicuşor Stanciu au adus o victorie uriaşă! Ne-am luat revanşa cu „vikingii” şi visăm cu ochii deschişi la turneul final

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2021, 20:30 / Actualizat: 2 septembrie 2021, 23:38

Preliminarii CM 2022 | Islanda – România 0-2. Dennis Man şi Nicuşor Stanciu au adus o victorie uriaşă! Ne-am luat revanşa cu „vikingii şi visăm cu ochii deschişi la turneul final

Dennis Man ar putea reveni în Serie A

Profimediaimages

Islanda – România 0-2

Min. 90: Fluier final. România s-a impus cu 2-0 în Islanda!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 84: GOOOLLL! Islanda – România 0-2. Nicuşor Stanciu a înscris din pasa lui Răzvan Marin. Stanciu a părut a fi în poziţie de ofsaid, dar tuşierul nu a ridicat fanionul şi tricolorii sunt aproape de victorie! Sistemul VAR nu funcţionează, astfel că golul lui Stanciu a fost validat.

Min. 76: Avem şansă. Bjarnason a ratat din cinci metri! Am scăpat!

Min. 73:  S-a „rupt” Denis Alibec. Atacantul de 30 de ani a resimţit dureri şi a fost nevoie de intervenţia medicilor.

Min. 72: Dennis Man a fost aproape de a reuşi „dubla”. Nu a putut marca din pasa ideală a lui Manea!

Reclamă

Min. 70: Ocazie România. Ianis Hagi i-a pasat lui Dennis Man, mingea a ajuns la Alibec, dar şutul atacantului de la CFR Cluj a fost blocat. Imediat după, Ianis Hagi a înscris, dar golul a fost anulat.

Min. 47: GOOOLLL ROMÂNIA! Dennis Man a înscris după o fază creată de Nicuşor Stanciu!

Pauză în Islanda. 0-0 după primele 45 de minute

Reclamă 4 / 0/3

Min. 31: Deian Sorescu a mai avut o şansă de a marcat. A şutat din întoarcere, în forţă, dar portarul Islandei a respins în corner.

Min. 29: Ocazie şi pentru gazde. Niţă a intervenit superb în faţa lui Bjarnason!

Min. 22: Ocazie România! Deian Sorescu a primit un cadou neaşteptat de la un fundaş al nordicilor, a driblat portarul, dar a pierdut controlul mingii şi nu a mai putut să o trimită în poartă!

Min. 9: Fază uluitoare. Camora nu s-a înţeles cu Niţă, iar fundaşul de la CFR Cluj a fost aproape să fie autorului unui autogol uluitor.

Min. 8: Dragoş Nedelcu a primit cartonaş galben pentru un fault dur asupra unui adversar.

Min. 3: O primă ocazie pentru tricolori. Deian Sorescu şi-a încercat norocul cu un şut din afara careului. Nu a prins spaţiul porţii.

Min. 1: A început meciul din Islanda!

Reclamă

ROMÂNIA: 1. Niță – 21. Rațiu, 6. Chiricheș-cpt., 5. Nedelcearu, 22. Camora – 8. Cicâldău, 14. Nedelcu, 23. Stanciu – 20. Man, 7. Alibec, 13. Sorescu.

Rezerve: 12. Vlad, 16. Aioani – 2. Cordea, 3. Toșca, 4. Manea, 9. Markovic, 10. Hagi, 11. Rotariu, 15. M. Marin, 17. Rus, 18. R. Marin, 19. Olaru

Selecționer: Mirel Rădoi

ISLANDA: Runarsson – Saevarsson, Hermansson, I. Bjarnason, Thorarinsson – B. Bjarnason, Palsson, Baldursson – J. Gudmundsson, Kjartansson, A. Gudmundsson
Rezerve: Halldorsson, Gunnarsson – Fjoluson, Sigurdsson, Arnason, Johannesson, Anderson, Sampsted, Thorsteinsson, Helgason, Gudjonhsen, Skulason
Selecționer: Arnar Vidarsson

Echipa de start a României
Primul 11 al României

Update: Tricolorii au efectuat ultimul meci înaintea partidei cu Islanda.

Update: Mirel Rădoi atac dur la adresa contestatarilor. Ce le-a răspuns celor care l-au acuzat că face jocul impresarilor, Vezi AICI

Update: Mirel Rădoi vrea să meargă la Mondiale cu România! Promite revanşa cu Islanda

Update: Islanda, victimă sigură cu România?! Dezvăluiri din interiorul lotului nordicilor

Update: În partidele cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord, tricolorii vor folosi trei echipamente diferite: alb, galben şi albastru. Anunţul a fost făcut de FRF, alături de o fotografie în care sunt prezenţi Denis Alibec, Deian Sorescu şi Marius Marin.

Islanda – România, LIVE TEXT, joi, de la 21:45, pe AS.ro

Elevii lui Mirel Rădoi nu mai au voie să facă niciun pas greşit după debutul slab din preliminarii. Naţionala România a câştigat primul meci, 3-2 cu Macedonia de Nord, după care au urmat două înfrângeri: 0-1 cu Germania şi 2-3 cu Armenia.

Pentru a spera la Campionatul Mondial din 2022, echipa naţională are nevoie de victorii în meciurile cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord.

Prima confruntare este cea cu Islanda, echipă care ne-a eliminat în semifinalele barajului pentru EURO 2020, scor 1-2. Astfel, tricolorii lui Rădoi caută revanşa în faţa „vikingilor”.

Cum arată cel mai bun 11 pe care Mirel Rădoi îl are la dispoziție pentru Islanda – România

După accidentarea lui Florin Tănase, Mirel Rădoi a pierdut un jucător important din ofensivă. Totuşi, selecţionerul nu duce lipsă de variante în atac.

Cel mai bun 11 pe care Mirel Rădoi îl are la dispoziţie pentru primul meci din septembrie este următorul:

România (4-3-3): Niţă – Camora, Chiricheş, Nedelcearu, Sorescu – Cicâldău, Marin, Stanciu – Hagi, Alibec, Man

Tricolorii au fost așteptați de fani în Islanda! Primire de zile mari pentru Rădoi și compania

România a aterizat azi noapte în Islanda. Tricolorii au ajuns la Reykjavik în apropiere de miezul nopții, după un zbor de peste 5 ore și au avut parte de o primire călduroasă. Chiar dacă vremea nu este foarte prietenoasă, un grup de peste 50 de români stabiliți în Islanda au venit la hotelul unde sunt cazați Rădoi și compania.

Primii care au ajuns la hotel au fost Stoichiță și Burleanu. Aceștia au purtat un scurt dialog cu fanii. Au urmat apoi tricolorii lui Rădoi. Suporterii prezenți la hotel au scandat minute în șir „România, România”. Fanii au salutat apoi fiecare tricolor în parte.

Răzvan Burleanu nu concepe paşi greşiţi

Chiar şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, e de părere că naţionala lui Rădoi trebuie să câştige toate cele 3 meciuri.

„Contează să începem cu dreptul aceste trei meciuri. Meciul cu Islanda va fi foarte important, chiar decisiv aş spune. Dacă anii anteriori, Islanda a fost echipă mai bună, acum ne dorim să fim noi câştigători, şi apoi cu Liechstentein şi Macedonia de Nord„, a spus Răzvan Burleanu.

Arbitrul Alexei Kulbakov va conduce de la centru această partidă

Arbitrul din Belarus Alexei Kulbakov va conduce la centru partida Islanda – România. Arbitri asistenţi vor fi Dzmitri Zhuk şi Aleh Maslianka, iar al patrulea oficial Viktar Shimusik. Arbitru VAR a fost delegat rursul Vitali Meshkov şi un alt rus, Serghei Ivanov va fi arbitru asistent VAR.

Alexei Kulbakov, în vârstă de 41 de ani, a mai oficiat la trei partide ale României:

LOTUL ROMÂNIEI PENTRU MECIURILE DIN SEPTEMBRIE

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 6/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI: Mario Camora (CFR Cluj, 4/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 64/0), Virgil Ghiță (Farul Constanța, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 10/1), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 15/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 0/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 25/0);

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 14/2), Andrei Cordea (FCSB, 0/0), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 18/1), Dennis Man (Parma/Italia, 9/1), Marius Marin (Pisa/Italia, 0/0), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 30/2), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 2/0), Darius Olaru (FCSB, 1/0), Dorin Rotariu (Ludogoreț/Bulgaria, 10/1), Deian Sorescu (Dinamo București, 2/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 47/10);

ATACANȚI: Denis Alibec (CFR Cluj, 19/2), Denis Drăguș (Standard Liege/Belgia, 2/0), Jovan Markovic (Universitatea Craiova, 0/0).

PROGRAMUL ROMÂNIEI ÎN SEPTEMBRIE

Clasamentul grupei J din preliminariile CM 22

După primele 3 etape din grupa J, Armenia este lider detaşat. Este singura echipă cu maximum de puncte.

Pe locul secund se află Macedonia de Nord, care a reuşit o surpriză uluitoare şi a câştigat chiar pe terenul Germaniei, 2-1. Pandev şi Elmas au punctat în victoria care a făcut înconjurul lumii.

Nu a fost loc de surprize şi la Vaduz, acolo unde Islanda a trecut cu 4-1 de Liechtenstein. „Vikingii” au egalat-o la puncte pe România, dar rămân pe locul 5 din cauza golaverajului.

  1. Armenia 9 puncte
  2. Macedonia de Nord 6 puncte
  3. Germania 6 puncte
  4. România 3 puncte
  5. Islanda 3 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte
Recomandări
  • Islanda – România, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Tricolorii lui Rădoi caută revanşa în faţa „vikingilor”

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și