Închide meniul
VIDEO

Islanda – România | Florin Niţă, mai motivat ca niciodată: „Vreau să câştigăm şi să nu iau gol!” Ce spune despre schimbarea de atitudine a tricolorilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2021, 12:25

Islanda – România | Florin Niţă, mai motivat ca niciodată: „Vreau să câştigăm şi să nu iau gol! Ce spune despre schimbarea de atitudine a tricolorilor

Florin Niţă

profimediaimages.ro

Florin Niţă, mai motivat ca niciodată înainte de Islanda – România

România va întâlni mâine seară Islanda, echipă care ne-a eliminat în semifinalele barajului pentru EURO 2020, scor 1-2. Florin Niţă este mai motivat ca niciodată şi anunţă că tricolorii vor să plece de la Reykjavik cu cele 3 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă concentrez asupra meciului şi mă gândesc la ce am de făcut. Înainte de meciuri am analiza video cu fiecare atacant, mijlocaş sau jucător mai periculos. Încerc să nu pun presiune pe mine. Meciul de anul trecut a venit după o perioadă destul de grea.

Acum suntem mult mai montaţi, echipa este un atuu. Îmi doresc să câştigăm şi să nu iau gol. Vreau să ne întoarcem cu o victorie din Islanda. M-am bucurat foarte mult că am avut şansa să devin titular, dar am rămas acelaşi”, a spus Florin Niţă pentru FRF TV.

Tricolorii au fost așteptați de fani în Islanda! Primire de zile mari pentru Rădoi și compania

România a aterizat azi noapte în Islanda. Tricolorii au ajuns la Reykjavik în apropiere de miezul nopții, după un zbor de peste 5 ore și au avut parte de o primire călduroasă. Chiar dacă vremea nu este foarte prietenoasă, un grup de peste 50 de români stabiliți în Islanda au venit la hotelul unde sunt cazați Rădoi și compania.

Reclamă

Primii care au ajuns la hotel au fost Stoichiță și Burleanu. Aceștia au purtat un scurt dialog cu fanii. Au urmat apoi tricolorii lui Rădoi. Suporterii prezenți la hotel au scandat minute în șir „România, România”. Fanii au salutat apoi fiecare tricolor în parte.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și