Închide meniul
VIDEO

Vlad Chiricheş a intrat în istoria Europa League! Eurogolul cu Ajax, într-un top spectaculos al celor de la UEFA

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2021, 14:15

Vlad Chiricheş a intrat în istoria Europa League! Eurogolul cu Ajax, într-un top spectaculos al celor de la UEFA

Vlad Chiricheş a intrat în istoria Europa League

Profimedia

Vlad Chiricheş a intrat în istoria Europa League

Vlad Chiricheş a intrat în istoria Europa League datorită eurogolului cu Ajax, din 2013. Execuţia fundaşului a fost aleasă drept cea mai frumoasă execuţie din competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu 8 ani, fundaşul stelist a reuşit golul carierei, cu un şut fără preluare din afara careului. Balonul a lovit transversala şi a ajuns în vinclul porţii. Reuşita a egalat situaţia la general (2-2) şi a readus speranţa la calificare în tabăra roş-albaştrilor, care au mers în cele din urmă mai departe, după loviturile de departajare de la 11 metri, scor 3-2.

@europaleague Reply to @plesa_03 Yes. #UEL #EuropaLeague ♬ original sound – Europa League

„I-am dat mesaj. M-a dat peste cap!” Vlad Chiricheş i-a scris lui Christian Eriksen, după momentele dramatice de la EURO 2020

Chiricheş şi Eriksen au fost adversari în 2013, în meciul roş-albaştrilor cu Ajax. Ulterior, cei doi au fost colegi la Tottenham.

Fundaşul i-a dat mesaj lui Cristian Eriksen după momentele teribile din Danemarca – Finlanda 0-1.

Reclamă

”Am fost debusolat. I-am trimis şi eu un mesaj, sper să-l citească atunci când îşi va reveni. Îl cunosc, am jucat împotriva lui, m-am simţit ataşat de povestea asta, m-a dat peste cap.

Mă bucur că şi-a revenit, sper să-l văd din nou bine, asta este cel mai important. Am fost colegi doi ani, ne-am întâlnit şi înainte, când am bătut Ajax. Eram amândoi la vizita medicală la Tottenham şi am vorbit despre acel meci”, a declarat Vlad Chiricheş la Pro TV.

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, fără să fie lovit de nimeni. Minutele care au urmat au fost dramatice. Medicii l-au resucitat direct pe teren.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și