Închide meniul

„I-am dat mesaj. M-a dat peste cap!” Vlad Chiricheş i-a scris lui Christian Eriksen, după momentele dramatice de la EURO 2020

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2021, 21:33

„I-am dat mesaj. M-a dat peste cap! Vlad Chiricheş i-a scris lui Christian Eriksen, după momentele dramatice de la EURO 2020

Vlad Chiricheş poate pleca de la naţională direct la Galatasaray

Vlad Chiricheş este căpitanul naționalei României | Profimediaimages

Vlad Chiricheş i-a scris lui Christian Eriksen după ce a văzut imaginile şocante din Danemarca – Finlanda 0-1. În minutul 43 al partidei, starul danez s-a prăbuşit pe teren şi a fost resuscitat de medici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheş şi Eriksen au fost adversar în 2013, în FCSB – Ajax. Ulterior, cei doi au fost colegi la Tottenham.

Vlad Chiricheş i-a scris lui Christian Eriksen

Am fost debusolat. I-am trimis şi eu un mesaj, sper să-l citească atunci când îşi va reveni. Îl cunosc, am jucat împotriva lui, m-am simţit ataşat de povestea asta, m-a dat peste cap.

Mă bucur că şi-a revenit, sper să-l văd din nou bine, asta este cel mai important. Am fost colegi doi ani, ne-am întâlnit şi înainte, când am bătut Ajax. Eram amândoi la vizita medicală la Tottenham şi am vorbit despre acel meci”, a declarat Vlad Chiricheş la Pro TV, conform Telekomsport.

Christian Eriksen, aproape de tragedie

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, fără să fie lovit de nimeni. Minutele care au urmat au fost dramatice. Medicii l-au resucitat direct pe teren.

Reclamă
După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Eriksen a fost transportat la spital conștient. Inițial suspendat, meciul a fost reluat odată ce Eriksen a fost stablizat la spital. Acesta le-a cerut personal fotbaliștilor Danemarcei să continue partida, prin FaceTime, de pe patul de spital.
Era dus. I-am făcut manevre de resuscitare şi a fost un stop cardiac. Cât de aproape eram noi? Nu ştiu, l-am adus înapoi, a fost destul de rapid. Nu sunt cardiolog, aşa că nu pot spune de ce s-a întâmplat, las asta pe seama experţilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care el este încă în spital, ca să se descopere ce s-a întâmplat. El este treaz acum şi răspunde la întrebări relevant şi clar. Inima bate din nou”, a spus Morten Boesen, medicul naţionalei Danemarcei.
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și