Închide meniul
VIDEO

Vlad Chiricheş a intrat în istoria Europa League! Eurogolul cu Ajax, într-un top spectaculos al celor de la UEFA

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2021, 14:15

Vlad Chiricheş a intrat în istoria Europa League! Eurogolul cu Ajax, într-un top spectaculos al celor de la UEFA

Vlad Chiricheş a intrat în istoria Europa League

Profimedia

  • Vlad Chiricheş a intrat în istoria Europa League
  • Eurogolul cu Ajax, într-un top spectaculos al celor de la UEFA

 

Vlad Chiricheş a intrat în istoria Europa League

Vlad Chiricheş a intrat în istoria Europa League datorită eurogolului cu Ajax, din 2013. Execuţia fundaşului a fost aleasă drept cea mai frumoasă execuţie din competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu 8 ani, fundaşul stelist a reuşit golul carierei, cu un şut fără preluare din afara careului. Balonul a lovit transversala şi a ajuns în vinclul porţii. Reuşita a egalat situaţia la general (2-2) şi a readus speranţa la calificare în tabăra roş-albaştrilor, care au mers în cele din urmă mai departe, după loviturile de departajare de la 11 metri, scor 3-2.

@europaleague Reply to @plesa_03 Yes. #UEL #EuropaLeague ♬ original sound – Europa League

Reclamă

„I-am dat mesaj. M-a dat peste cap!” Vlad Chiricheş i-a scris lui Christian Eriksen, după momentele dramatice de la EURO 2020

Chiricheş şi Eriksen au fost adversari în 2013, în meciul roş-albaştrilor cu Ajax. Ulterior, cei doi au fost colegi la Tottenham.

Fundaşul i-a dat mesaj lui Cristian Eriksen după momentele teribile din Danemarca – Finlanda 0-1.

Reclamă

”Am fost debusolat. I-am trimis şi eu un mesaj, sper să-l citească atunci când îşi va reveni. Îl cunosc, am jucat împotriva lui, m-am simţit ataşat de povestea asta, m-a dat peste cap.

Mă bucur că şi-a revenit, sper să-l văd din nou bine, asta este cel mai important. Am fost colegi doi ani, ne-am întâlnit şi înainte, când am bătut Ajax. Eram amândoi la vizita medicală la Tottenham şi am vorbit despre acel meci”, a declarat Vlad Chiricheş la Pro TV.

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, fără să fie lovit de nimeni. Minutele care au urmat au fost dramatice. Medicii l-au resucitat direct pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024
Echipa naţională • 24 mart., 9:08
Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024: „Valoarea lui e incontestabilă!”
Vlad Chiricheş a revenit! A purtat banderola de căpitan în FCSB - Gloria Buzău
Liga 1 • 23 mart., 15:02
Vlad Chiricheş a revenit! A purtat banderola de căpitan în FCSB – Gloria Buzău. Primele imagini din amicalul de la Berceni
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”