Închide meniul

Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB! Ce spun dinamoviştii despre oferta făcută de Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2021, 18:38

Reclamă
Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB! Ce spun dinamoviştii despre oferta făcută de Gigi Becali

Gigi Becali, anunț clar despre transferul lui Deian Sorescu

Profimedia

Dinamoviştii au reacţionat după ce s-a spus că transferul lui Deian Sorescu la FCSB este aproape finalizat. Mai mult, Răzvan Zăvăleanu spune că niciuna dintre oferte nu se ridică la pretenţiile financiare. Becali a făcut o ofertă oficială de 700.000 de euro plus TVA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deocamdată, oferta de la FCSB este foarte departe de ceea ce își dorește Dinamo. Nicio ofertă nu întrunește condițiile ca Sorescu să plece de la noi. El are contract cu Dinamo și nimeni nu ne grăbește să-l vindem”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la digisport.ro.

Deian Sorescu a marcat de 5 ori în primele 7 etape și este golgheterul campionatului. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a căpitanului lui Dinamo este de 1.4 milioane de euro. Acesta joacă la gruparea alb-roşie din 2018, când a venit gratis de la ASU Poli Timișoara.

Iuliu Mureşan a vorbit despre plecarea lui Deian Sorescu

Iuliu Mureşan a vorbit despre plecarea lui Deian Sorescu de la Dinamo. Anunţul a fost făcut în contextul în care clubul din Ştefan cel Mare nu mai are interdicţie la transferuri.

Câinii” pot să îşi piardă căpitanul în această vară. Golgheterul Ligii 1 a fost ofertat de FCSB şi de Legia Varşovia. „Cu Sorescu vom vedea, acum s-au schimbat multe. Acum avem altă perspectivă, gândim altfel strategia de mercato. Vrem să aducem jucătorii cât mai repede, pentru a avea cel puțin o săptămână de antrenamente înaintea meciului cu FCSB.

Reclamă

Vorbim de altă structură, este o mare victorie! Deja ne-am apucat de treabă. Vom veni cu vești bune și importante. Le mulțiumim pentru răbadare. Vom face un Dinamo mare”, a declarat Iuliu Mureşan la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și