Închide meniul

Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB! Ce spun dinamoviştii despre oferta făcută de Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2021, 18:38

Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB! Ce spun dinamoviştii despre oferta făcută de Gigi Becali

Gigi Becali, anunț clar despre transferul lui Deian Sorescu

Profimedia

Dinamoviştii au reacţionat după ce s-a spus că transferul lui Deian Sorescu la FCSB este aproape finalizat. Mai mult, Răzvan Zăvăleanu spune că niciuna dintre oferte nu se ridică la pretenţiile financiare. Becali a făcut o ofertă oficială de 700.000 de euro plus TVA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deocamdată, oferta de la FCSB este foarte departe de ceea ce își dorește Dinamo. Nicio ofertă nu întrunește condițiile ca Sorescu să plece de la noi. El are contract cu Dinamo și nimeni nu ne grăbește să-l vindem”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la digisport.ro.

Deian Sorescu a marcat de 5 ori în primele 7 etape și este golgheterul campionatului. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a căpitanului lui Dinamo este de 1.4 milioane de euro. Acesta joacă la gruparea alb-roşie din 2018, când a venit gratis de la ASU Poli Timișoara.

Iuliu Mureşan a vorbit despre plecarea lui Deian Sorescu

Iuliu Mureşan a vorbit despre plecarea lui Deian Sorescu de la Dinamo. Anunţul a fost făcut în contextul în care clubul din Ştefan cel Mare nu mai are interdicţie la transferuri.

Câinii” pot să îşi piardă căpitanul în această vară. Golgheterul Ligii 1 a fost ofertat de FCSB şi de Legia Varşovia. „Cu Sorescu vom vedea, acum s-au schimbat multe. Acum avem altă perspectivă, gândim altfel strategia de mercato. Vrem să aducem jucătorii cât mai repede, pentru a avea cel puțin o săptămână de antrenamente înaintea meciului cu FCSB.

Reclamă

Vorbim de altă structură, este o mare victorie! Deja ne-am apucat de treabă. Vom veni cu vești bune și importante. Le mulțiumim pentru răbadare. Vom face un Dinamo mare”, a declarat Iuliu Mureşan la gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și