Închide meniul

Asta îi mai lipsea lui Kylian Mbappe! După ce a ratat transferul la Real Madrid, starul lui PSG a ieşit accidentat din Franţa – Bosnia şi Herţegovina 1-1

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2021, 9:43

Reclamă
Asta îi mai lipsea lui Kylian Mbappe! După ce a ratat transferul la Real Madrid, starul lui PSG a ieşit accidentat din Franţa – Bosnia şi Herţegovina 1-1

Asta îi mai lipsea lui Kylian Mbappe! Starul lui PSG a ieşit accidentat din Franţa - Bosnia şi Herţegovina

Profimedia

Asta îi mai lipsea lui Kylian Mbappe! Vedeta lui PSG a ieşit accidentată din Franţa – Bosnia şi Herţegovina

Kylian Mbappe a fost lovit de ghinion după ce a ratat transferul galactic la Real Madrid. Superstarul francez a ieşit accidentat din Franţa – Bosnia şi Herţegovina 1-1. Didier Deschamps l-a scos de pe teren în minutul 90, după ce starul lui PSG a simţit o durere la gambă, scrie lequipe.fr.com. Moussa Diaby a intrat în locul acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată anunţă că Mbappe va avea un verdict final după o serie de teste. Acesta vor fi efectuate în cursul zilei de astăzi.

Prima reacție a lui Kylian Mbappe după ce nu a fost lăsat să plece la Real Madrid

Prima reacție a lui Kylian Mbappe după ce nu a fost lăsat să plece la Real Madrid. Atacantul de 22 de ani și-a dorit să se transfere la granzii din La Liga, dar șeicul lui PSG nici nu a vrut să audă.

Cel mai scump jucător din lume va rămâne să facă echipă cu Lionel Messi și Neymar. Totuși, la începutul anului viitor va intra în ultimele șase luni de contract și poate semna un precontract cu Real Madrid.

Prezent în cantonamentul Franței, Mbappe a trăit cu sufletul la gură ultima zi de mercato. PSG a refuzat toate ofertele primite de la Florentino Perez, iar Kylian mai are de așteptat până să își vadă visul împlinit.

Reclamă
Reclamă 4

Golgheterul la zi al lui PSG în Ligue 1 a avut o primă reacție după ce a aflat că rămâne la PSG. A distribuit, pe contul de instagram, postarea unui prieten. „Te respect, fratele meu, pentru profesionalismul arătat. Reprogramează-ți visele pentru mai târziu. Viața este frumoasă, iar tu ești cel mai bun„, a fost mesajul emoționant care a fost distribuit de Kylian.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și