Închide meniul

Prima reacție a lui Kylian Mbappe după ce nu a fost lăsat să plece la Real Madrid. Mesajul de la miezul nopții: „Reprogramează-ți visele pentru mai târziu!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 septembrie 2021, 2:00

Prima reacție a lui Kylian Mbappe după ce nu a fost lăsat să plece la Real Madrid. Mesajul de la miezul nopții: „Reprogramează-ți visele pentru mai târziu!

Prima reacție a lui Kylian Mbappe

Profimediaimages

Cel mai scump jucător din lume va rămâne să facă echipă cu Lionel Messi și Neymar. Totuși, la începutul anului viitor va intra în ultimele șase luni de contract și poate semna un precontract cu Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacție a lui Kylian Mbappe după ce nu a fost lăsat să plece la Real Madrid

Prezent în cantonamentul Franței, Mbappe a trăit cu sufletul la gură ultima zi de mercato. PSG a refuzat toate ofertele primite de la Florentino Perez, iar Kylian mai are de așteptat până să își vadă visul împlinit.

Golgheterul la zi al lui PSG în Ligue 1 a avut o primă reacție după ce a aflat că rămâne la PSG. A distribuit, pe contul de instagram, postarea unui prieten.

Te respect, fratele meu, pentru profesionalismul arătat. Reprogramează-ți visele pentru mai târziu. Viața este frumoasă, iar tu ești cel mai bun„, a fost mesajul emoționant care a fost distribuit de Kylian.

Atacantul lui PSG a alăturat și piesa „Dream On” al celor de la Aerosmith. A fost un semnal evident că și-ar fi dorit să ajungă încă de acum pe Santiago Bernabeu. Potrivit Marca, Mbappe și-a șters postarea la numai câteva minute după ce a distribuit-o.

Reclamă

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid s-a încheiat

A fost nebunie totală până în ultimul moment. Marți dimineață, conducătorii spaniolilor au făcut o nouă ofertă. Au oferit 200 de milioane de euro, dar răspunsul primit din Paris nu a lăsat semne de întrebare: „Nu!

Potrivit Sky Sports, Real Madrid a fost dispusă să achite chiar și 220 de milioane de euro pentru a-l transfera încă de acum pe Mbappe. Decizia a fost luată pe seară, dar era prea târziu pentru a se mai schimba ceva. Cei de la PSG nici nu au vrut să mai stea la discuții și nu s-a mai putut face nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Se pare că o lovitură importantă au primit și oficialii vicecampioanei din Ligue 1. Aceștia au încercat să-l convingă pe Mbappe să își prelungească contractul. I-au oferit un salariu anual incredibil, de 45 de milioane de euro, și o înțelegere valabilă până în 2024. Kylian ar fi fost mai bine plătit decât Lionel Messi și Neymar, dar a transmis un mesaj prin care a anunțat că nu are de gând să își prelungească contractul care expiră în vara lui 2022.

În condițiile date, Mbappe va rămâne înca un an la PSG, după care va pleca din postura de jucător liber de contract. Și-a anunțat deja apropiații că Real Madrid este singura opțiune pe care o ia în calcul!

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și