Închide meniul

Viaţa chiar bate filmul! Povestea lui Santiago Munoz, noul atacant al lui Newcastle, desprinsă din celebra trilogie „Goal!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2021, 14:23

Reclamă
Viaţa chiar bate filmul! Povestea lui Santiago Munoz, noul atacant al lui Newcastle, desprinsă din celebra trilogie „Goal!

Santiago Munoz

Profimedia

Viaţa chiar bate filmul! Povestea lui Santiago Munoz, noul atacant al lui Newcastle, desprinsă din celebra trilogie „Goal!”

Viaţa lui Santiago Munoz este parcă desprinsă din celebra trilogie „Goal!”. În primul film este vorba despre un tânăr mexican, Santiago Munez, care devine celebru şi scapă de problemele financiare după ce un scouter de la Newcastle îl vede jucând fotbal pe stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia lui Santiago Munoz nu este prea diferită. Acesta este un tânăr atacant mexican, în vârstă de 19 ani, care a fost văzut de scouterii clubului din Premier League. Gruparea engleză nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a transferat pe fotbalist.

Potrivit infobae.com, vârful a recunoscut că se regăseşte în personajul din film. Ba mai mult, acesta este motivul pentru care a început să joace fotbal.

Potrivit site-urilor de specialitate, Munoz este cotat la 1.5 milioane de euro. În Mexic, tânărul atacant a bifat 19 apariţii pentru Santos Laguna, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 3 goluri şi să ofere trei pase decisive.

Acesta poate debuta pentru Newcastle chiar în următoarea etapă, în care echipa lui Steve Bruce are meci de foc cu Manchester United.

Reclamă

Uluitor! Startul meciului Moldova – Austria, întârziat jumătate de oră. Un puşti a băgat UEFA în sperieţi

Un alt scenariu de film, desprins parcă dintr-unul de comedie, a avut loc seara trecută. Meciul Moldova – Austria din preliminariile ale Cupei Mondiale a început cu o întârziere de jumătate de oră din cauza unui puşti.

Partida de pe stadionul Zimbru din Chişinău era programată la 21.45, însă a început la 22.15, uefa.com notând că întârzierea a fost din “motive de securitate”, citat de news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit agora.md, Sandu Grecu, oficial al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, şeful secţiei de comunicare a Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, a explicat într-o postare în social media motivul întârzierii startului jocului.

“Meciul Moldova – Austria a început acum, cu 30 minute întârziere din cauza ca un copil, care se afla peste drum de stadion, se juca cu o dronă pe care o plana deasupra terenului de joc… In țara asta orice e posibil…”, a scris Sandu Grecu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și