Închide meniul

Uluitor! Startul meciului Moldova – Austria, întârziat jumătate de oră. Un puşti a băgat UEFA în sperieţi: „Orice e posibil în ţara asta”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2021, 12:51

Uluitor! Startul meciului Moldova – Austria, întârziat jumătate de oră. Un puşti a băgat UEFA în sperieţi: „Orice e posibil în ţara asta

Startul meciului Moldova - Austria, întârziat jumătate de oră

Profimedia

Startul meciului Moldova – Austria, întârziat jumătate de oră din cauza unui copil

Partida de pe stadionul Zimbru din Chişinău era programată la 21.45, însă a început la 22.15, uefa.com notând că întârzierea a fost din “motive de securitate”, citat de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit agora.md, Sandu Grecu, oficial al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, şeful secţiei de comunicare a Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, a explicat într-o postare în social media motivul întârzierii startului jocului.

“Meciul Moldova – Austria a început acum, cu 30 minute întârziere din cauza ca un copil, care se afla peste drum de stadion, se juca cu o dronă pe care o plana deasupra terenului de joc… In țara asta orice e posibil…”, a scris Sandu Grecu.

Preliminarii CM 2022 | Cristiano Ronaldo, un nou record uluitor

Tot în preliminariile CM 2022, Cristiano Ronaldo a produs un alt moment uluitor, după ce a stabilit un nou record uriaş în Portugalia – Irlanda 2-1. Starul portughez a reuşit o dublă de senzaţie în finalul partidei cu Irlanda şi a devenit cel mai bun marcator din istorie la nivel de echipă naţională.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 6 al prelungirilor şi golul numărul 111, prin care a adus victoria Portugaliei.

Cristiano Ronaldo reușise să egaleze recordul lui Ali Daei la EURO 2020. Superstarul lusitan a ajuns la 109 goluri la echipa naţională, după „dubla” de senzație din Portugalia – Franța 2-2.

Acum, Ronaldo l-a depășit pe fostul mare atacant iranian. Ali Daei stabilise recordul după ce a rupt plasele pentru naționala Iranului în perioada 1993-2006.

Reclamă 4 / 0/3

Borna iranianului părea de neatins până la apariția lui Cristiano în prim-planul fotbalului mondial.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și