Închide meniul

Viaţa chiar bate filmul! Povestea lui Santiago Munoz, noul atacant al lui Newcastle, desprinsă din celebra trilogie „Goal!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2021, 14:23

Viaţa chiar bate filmul! Povestea lui Santiago Munoz, noul atacant al lui Newcastle, desprinsă din celebra trilogie „Goal!

Santiago Munoz

Profimedia

Viaţa chiar bate filmul! Povestea lui Santiago Munoz, noul atacant al lui Newcastle, desprinsă din celebra trilogie „Goal!”

Viaţa lui Santiago Munoz este parcă desprinsă din celebra trilogie „Goal!”. În primul film este vorba despre un tânăr mexican, Santiago Munez, care devine celebru şi scapă de problemele financiare după ce un scouter de la Newcastle îl vede jucând fotbal pe stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia lui Santiago Munoz nu este prea diferită. Acesta este un tânăr atacant mexican, în vârstă de 19 ani, care a fost văzut de scouterii clubului din Premier League. Gruparea engleză nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a transferat pe fotbalist.

Potrivit infobae.com, vârful a recunoscut că se regăseşte în personajul din film. Ba mai mult, acesta este motivul pentru care a început să joace fotbal.

Potrivit site-urilor de specialitate, Munoz este cotat la 1.5 milioane de euro. În Mexic, tânărul atacant a bifat 19 apariţii pentru Santos Laguna, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 3 goluri şi să ofere trei pase decisive.

Acesta poate debuta pentru Newcastle chiar în următoarea etapă, în care echipa lui Steve Bruce are meci de foc cu Manchester United.

Reclamă

Uluitor! Startul meciului Moldova – Austria, întârziat jumătate de oră. Un puşti a băgat UEFA în sperieţi

Un alt scenariu de film, desprins parcă dintr-unul de comedie, a avut loc seara trecută. Meciul Moldova – Austria din preliminariile ale Cupei Mondiale a început cu o întârziere de jumătate de oră din cauza unui puşti.

Partida de pe stadionul Zimbru din Chişinău era programată la 21.45, însă a început la 22.15, uefa.com notând că întârzierea a fost din “motive de securitate”, citat de news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit agora.md, Sandu Grecu, oficial al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, şeful secţiei de comunicare a Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, a explicat într-o postare în social media motivul întârzierii startului jocului.

“Meciul Moldova – Austria a început acum, cu 30 minute întârziere din cauza ca un copil, care se afla peste drum de stadion, se juca cu o dronă pe care o plana deasupra terenului de joc… In țara asta orice e posibil…”, a scris Sandu Grecu.

Recomandări
  • Viaţa chiar bate filmul
  • Povestea lui Santiago Munoz, noul atacant al lui Newcastle, desprinsă din celebra trilogie „Goal!”

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și