Închide meniul

Dinamo îi caută înlocuitor lui Mihai Eşanu! „Câinii” insită pentru un portar cu 27 de selecţii în naţionala României

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2021, 21:21

Reclamă
Dinamo îi caută înlocuitor lui Mihai Eşanu! „Câinii insită pentru un portar cu 27 de selecţii în naţionala României

Mihai Eşanu poate fi trimis pe bancă

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mihai Eşanu a primit 11 goluri în cele 7 etape şi are de ce să se teamă că va fi trimis pe bancă. Conducătorii clubului poartă negocieri cu Costel Pantilimon. Goalkeeperul de 34 de ani are şansa de a reveni în Liga 1 după un deceniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo îi caută înlocuitor lui Mihai Eşanu. Îl doreşte pe Costel Pantilimon

Alb-roşiii au perfectat două transferuri. Răzvan Popa şi Constantin Nica au semnat deja cu gruparea din Ştefan cel Mare. Dario Bonetti a cerut aducerea unui portar cu experienţă. Potrivit telekomsport.ro, Costel Pantilimon şi Plamen Iliev sunt variantele pe care le au dinamoviştii.

Pantilimon a fost dorit şi anul trecut, când Pablo Cortacero a venit în locul lui Ionuţ Negoiţă şi a adus o adevărată legiune de spanioli. Portarul de 2.03 metri bătuse deja palma cu turcii de la Denizlispor şi nu a mai ajuns la Dinamo.

27 de selecţii are Pantilimon în naţionala României. Poate veni din postura de jucător liber de contract. Fără nicio înţelegere este şi varianta de rezervă a „câinilor”. Fostul portar al Astrei, Plamen Iliev, s-a despărţit de Ludogoreţ.

Dinamo încearcă să îl transfere şi pe Gabi Torje. Şi Cosmin Matei este pe lista de transferuri a „câinilor”.

Reclamă

Liviu Ganea deplânge situaţia de la Dinamo: „E foarte greu!”

Dinamo trece prin cel mai greu moment din istoria clubului şi se va lupta, din nou, pentru salvarea de la retrogradare. Liviu Ganea crede că gruparea din Ştefan cel Mare nu va avea emoţii în acest sezon dacă Dario Bonetti va primi întăriri.

Recent, „câinii” au aflat că nu mai au interdicţie la transferuri. Astfel, Dinamo mai poate aduce fotbalişti până pe 6 septembrie, data la care se va închide perioada de mercato în România.

Urmăresc, mă uit la meciuri. Cu lotul pe care îl ai acum e foarte greu. Trebuie să ai jucători. Îi văd salvându-se dacă vin jucători. Au trecut anii ăia, am prin 2007 cu ultimul campionat câştigat cu Rednic. Era organizare şi lot. Te uitai şi pe bancă, se făcea rotaţia”, a declarat Liviu Ganea, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și