Închide meniul

Dinamo îi caută înlocuitor lui Mihai Eşanu! „Câinii” insită pentru un portar cu 27 de selecţii în naţionala României

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2021, 21:21

Dinamo îi caută înlocuitor lui Mihai Eşanu! „Câinii insită pentru un portar cu 27 de selecţii în naţionala României

Mihai Eşanu poate fi trimis pe bancă

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mihai Eşanu a primit 11 goluri în cele 7 etape şi are de ce să se teamă că va fi trimis pe bancă. Conducătorii clubului poartă negocieri cu Costel Pantilimon. Goalkeeperul de 34 de ani are şansa de a reveni în Liga 1 după un deceniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo îi caută înlocuitor lui Mihai Eşanu. Îl doreşte pe Costel Pantilimon

Alb-roşiii au perfectat două transferuri. Răzvan Popa şi Constantin Nica au semnat deja cu gruparea din Ştefan cel Mare. Dario Bonetti a cerut aducerea unui portar cu experienţă. Potrivit telekomsport.ro, Costel Pantilimon şi Plamen Iliev sunt variantele pe care le au dinamoviştii.

Pantilimon a fost dorit şi anul trecut, când Pablo Cortacero a venit în locul lui Ionuţ Negoiţă şi a adus o adevărată legiune de spanioli. Portarul de 2.03 metri bătuse deja palma cu turcii de la Denizlispor şi nu a mai ajuns la Dinamo.

27 de selecţii are Pantilimon în naţionala României. Poate veni din postura de jucător liber de contract. Fără nicio înţelegere este şi varianta de rezervă a „câinilor”. Fostul portar al Astrei, Plamen Iliev, s-a despărţit de Ludogoreţ.

Dinamo încearcă să îl transfere şi pe Gabi Torje. Şi Cosmin Matei este pe lista de transferuri a „câinilor”.

Reclamă

Liviu Ganea deplânge situaţia de la Dinamo: „E foarte greu!”

Dinamo trece prin cel mai greu moment din istoria clubului şi se va lupta, din nou, pentru salvarea de la retrogradare. Liviu Ganea crede că gruparea din Ştefan cel Mare nu va avea emoţii în acest sezon dacă Dario Bonetti va primi întăriri.

Recent, „câinii” au aflat că nu mai au interdicţie la transferuri. Astfel, Dinamo mai poate aduce fotbalişti până pe 6 septembrie, data la care se va închide perioada de mercato în România.

Urmăresc, mă uit la meciuri. Cu lotul pe care îl ai acum e foarte greu. Trebuie să ai jucători. Îi văd salvându-se dacă vin jucători. Au trecut anii ăia, am prin 2007 cu ultimul campionat câştigat cu Rednic. Era organizare şi lot. Te uitai şi pe bancă, se făcea rotaţia”, a declarat Liviu Ganea, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și