Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Liviu Ganea deplânge situaţia de la Dinamo: „E foarte greu!” Care crede că este singura salvare a „câinilor” în acest sezon

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2021, 11:18

Liviu Ganea deplânge situaţia de la Dinamo: „E foarte greu! Care crede că este singura salvare a „câinilor în acest sezon

Liviu Ganea, invitat la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE

Liviu Ganea deplânge situaţia de la Dinamo

Dinamo trece prin cel mai greu moment din istoria clubului şi se va lupta, din nou, pentru salvarea de la retrogradare. Liviu Ganea crede că gruparea din Ştefan cel Mare nu va avea emoţii în acest sezon dacă Dario Bonetti va primi întăriri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, „câinii” au aflat că nu mai au interdicţie la transferuri. Astfel, Dinamo mai poate aduce fotbalişti până pe 6 septembrie, data la care se va închide perioada de mercato în România.

„Urmăresc, mă uit la meciuri. Cu lotul pe care îl ai acum e foarte greu. Trebuie să ai jucători. Îi văd salvându-se dacă vin jucători. Au trecut anii ăia, am prin 2007 cu ultimul campionat câştigat cu Rednic. Era organizare şi lot. Te uitai şi pe bancă, se făcea rotaţia”, a declarat Liviu Ganea, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Dinamo nu mai are interdicţie la transferuri

Dinamo nu mai are interdicţie la transferuri. Iuliu Mureşan a anunţat vestea aşteptată de toţi fanii „câinilor”. Administratorul special al grupării din Ştefan cel Mare anunţă că va aduce întăriri.

„Da, pot să vă confirm în premieră. A fost o problemă de anduranță, nu un blitzkrieg, dar acum se schimbă întreaga filosofie a clubului și toată perspectiva. Vă pot spune în premieră că primul transfer este Costantin Nica, un băiat pe care l-am văzut de foarte multe ori la antrenamente, care se pregătește exemplar și care merită să poarte tricoul lui Dinamo.

Reclamă

Vom avea 2-6 transferuri, în toate compartimentele. Avem o listă în vedere cu jucători pe care îi cunoaștem îndeaproape, care au mai evoluat în Liga 1, dar și noutăți. Cătălin Țîră este o soluție, da”, a declarat Iuliu Mureşan pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și