Închide meniul

România – Liechtenstein | „Va fi un moment special!” Nicolae Stanciu s-a descătușat după victoria cu Islanda: „E o onoare să vin la națională!” Ce a spus despre faptul că va fi arbitrat de o femeie

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2021, 12:40

Reclamă
România – Liechtenstein | „Va fi un moment special! Nicolae Stanciu s-a descătușat după victoria cu Islanda: „E o onoare să vin la națională! Ce a spus despre faptul că va fi arbitrat de o femeie

Nicolae Stanciu e unul dintre liderii naționalei

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via Hepta

Ca și Mirel Rădoi, Nicolae Stanciu cere îndeamnă la prudență înaintea partidei cu Liechtenstein. Stanciu face apel și la fani să vină în număr cât mai mare la stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă simt mereu bine când vin la lot. Va fi un moment special, plăcut, este primul meci după un an şi jumătate cu fani, sper să vinâ în număr cât mai mare şi să le facem o bucurie.

E o onoare pentru mine să vin la naţională, vin constant de 5-6 ani, mă bucur să-i pot ajuta pe cei tineri cu câte un sfat, cred că eu, Chiri, Niţă, Răzvan Marin, chiar dacă nu e aşa bătrân, trebuie să fim un exemplu, atât la antrenamente cât şi în afara lor.

Ne-a descătuşat puţin, aveam nevoie de cele trei puncte din Islanda. Va fi din ce în ce mai bine. Chiar dacă toată lumea crede că o să avem meci uşor cu Liechtenstein, dacă nu intrăm concentraţi, o să avem probleme”, a declarat Nicolae Stanciu, într-o conferinţa de presă.

România – Liechtenstein, arbitrat de o femeie! Reacția lui Stanciu

UEFA a delegat în premieră o brigadă feminină, din Ucraina, la un meci al României, cel cu Liechtenstein, din Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Kateryna Monzul va arbitra meciul tricolorilor.

Reclamă

Katerina Monzul va fi la centru, iar Marina Striletska şi Svitlana Gruşo arbitri-asistenţi. Al patrulea oficial va fi Liudmila Telbuh.

Întrebat ce părere are despre faptul că meciul va fi arbitrat de o brigadă feminină, Stanciu a răspuns: „Va fi la fel, mereu ni s-a cerut să respectăm arbitri, să nu comentăm, să nu facem gesturi prosteşti, dacă domnii de la FIFA au decis să trimită o delegaţie feminină, înseamnă că ele îşi fac foarte bine treaba şi noi vom încerca să le facem meciul cât mai uşor„.

Naţionala României întâlneşte Liechtenstein, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în grupa J de calificare la Cupa Mondială din 2022.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și