Închide meniul

România – Liechtenstein | „Va fi un moment special!” Nicolae Stanciu s-a descătușat după victoria cu Islanda: „E o onoare să vin la națională!” Ce a spus despre faptul că va fi arbitrat de o femeie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2021, 12:40

România – Liechtenstein | „Va fi un moment special! Nicolae Stanciu s-a descătușat după victoria cu Islanda: „E o onoare să vin la națională! Ce a spus despre faptul că va fi arbitrat de o femeie

Nicolae Stanciu e unul dintre liderii naționalei

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via Hepta

Ca și Mirel Rădoi, Nicolae Stanciu cere îndeamnă la prudență înaintea partidei cu Liechtenstein. Stanciu face apel și la fani să vină în număr cât mai mare la stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă simt mereu bine când vin la lot. Va fi un moment special, plăcut, este primul meci după un an şi jumătate cu fani, sper să vinâ în număr cât mai mare şi să le facem o bucurie.

E o onoare pentru mine să vin la naţională, vin constant de 5-6 ani, mă bucur să-i pot ajuta pe cei tineri cu câte un sfat, cred că eu, Chiri, Niţă, Răzvan Marin, chiar dacă nu e aşa bătrân, trebuie să fim un exemplu, atât la antrenamente cât şi în afara lor.

Ne-a descătuşat puţin, aveam nevoie de cele trei puncte din Islanda. Va fi din ce în ce mai bine. Chiar dacă toată lumea crede că o să avem meci uşor cu Liechtenstein, dacă nu intrăm concentraţi, o să avem probleme”, a declarat Nicolae Stanciu, într-o conferinţa de presă.

România – Liechtenstein, arbitrat de o femeie! Reacția lui Stanciu

UEFA a delegat în premieră o brigadă feminină, din Ucraina, la un meci al României, cel cu Liechtenstein, din Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Kateryna Monzul va arbitra meciul tricolorilor.

Reclamă

Katerina Monzul va fi la centru, iar Marina Striletska şi Svitlana Gruşo arbitri-asistenţi. Al patrulea oficial va fi Liudmila Telbuh.

Întrebat ce părere are despre faptul că meciul va fi arbitrat de o brigadă feminină, Stanciu a răspuns: „Va fi la fel, mereu ni s-a cerut să respectăm arbitri, să nu comentăm, să nu facem gesturi prosteşti, dacă domnii de la FIFA au decis să trimită o delegaţie feminină, înseamnă că ele îşi fac foarte bine treaba şi noi vom încerca să le facem meciul cât mai uşor„.

Naţionala României întâlneşte Liechtenstein, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în grupa J de calificare la Cupa Mondială din 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și