Închide meniul

„Vă iubesc!” Mesajul superb al Biancăi Andreescu, în limba română, după calificarea în optimi, la US Open. Victorie uriaşă şi pentru Emma Răducanu

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2021, 9:29

Reclamă
„Vă iubesc! Mesajul superb al Biancăi Andreescu, în limba română, după calificarea în optimi, la US Open. Victorie uriaşă şi pentru Emma Răducanu

"Vă iubesc!" Mesajul superb al Biancăi Andreescu

Profimediaimages

„Vă iubesc”, a scris Bianca pe Twitter, după victoria cu Greetje Minnen, 6-1, 6-2. „Vă mulţumesc pentru dragostea şi sprijinul acordat”, a mai scris ea, în limba engleză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, victorie uriaşă la US Open

Emma Răducanu, 18 ani, locul 150 WTA, venită din calificări, a acces în optimile de finală ale US Open, la prima ei participare pe tabloul principal al Grand Slam-ului american.

Jucătoarea cu tată română şi mamă chinezoaică a dispus, în turul al treilea, cu scorul de 6-0, 6-1, de spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 41 WTA, după un meci care a durat 70 de minute.

Reclamă

În faza următoare, Răducanu, aflată pentru a doua oară consecutiv în otimile unui grand slam, după Wimbledon, va evolua cu americanca Shelby Rogers, locul 43 WTA, care a produs surpriza turneului, eliminând-o în turul al treilea pe Ashleigh Barty, locul 1 WTA.

Simona Halep – Elina Svitolina, în optimi, la US Open

Simona Halep, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13, va evolua, duminică, de la ora 19.00, cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, în optimile de finală ale US Open. Partida va fi prima de pe Arthur Ashe Stadium.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de zece ori până acum, scorul fiind egal, 5-5. În ultima partidă, care a avut loc în faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, din 2019, Svitolina s-a impus cu 7-5, 6-3. În acelaşi an, Halep a câştigat, în semifinale la Wimbledon, scor 6-1, 6-3, şi la Qatar Open, tot în semifinale, scor 6-3, 3-6, 6-4. Şi pe hadrd, cele două jucătoarea sunt la egalitate, scor 3-3.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și