Închide meniul

US Open 2021 | La ce oră se dispută meciul de senzaţie Simona Halep – Elina Svitolina. „Va fi grozav”. Decizia luată de organizatori!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2021, 0:07 / Actualizat: 5 septembrie 2021, 1:38

US Open 2021 | La ce oră se dispută meciul de senzaţie Simona Halep – Elina Svitolina. „Va fi grozav. Decizia luată de organizatori!

Profimediaimages

Cel mai aşteptat duel de la Flushing Meadows se va disputa arena Arthur Ashe, cu începere de la ora 19:00. Partida care are o însemnătate specială pentru „Simo” va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ce oră începe meciul Simona Halep – Elina Svitolina

Simona Halep a învins-o pe Elina Svitolina (5 WTA) în ultimul meci direct de la un turneu de Gran Slam. Constănţeanca nu i-a dat nicio şansă adversare şi s-a impus cu 6-1, 6-3 la Wimbledon, în 2019. Svitolina s-a revanşat după numai trei luni, când a câştigat confruntarea de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep a părut relaxată după ce a trecut cu bine peste meciul „de foc” cu Elena Rybakina. A obţinut victoria în set decisiv.

„E plăcut să fiu din nou prezentă, după cinci ani, în cea de-a doua săptămână de la US Open. Am spus că e vorba de trei, pe teren, iar fratale meu mi-a spus că sunt cinci, nu trei. Mă corectez acum„, a glumit Simona Halep, la conferinţa de presă.

Au fost multe meciuri. Am avut câteva înfrângeri greu de digerat împotriva ei, dar au fost, de asemenea, şi victorii frumoase. Va fi o adevărată bătălie şi un meci grozav„, a declarat Elina Svitolina, potrivit wtatennis.com.

Reclamă

Simona Halep revine în TOP 10 WTA

Halep a primit veşti excelente înaintea meciului cu Elina Svitolina. Românca îşi asigură, după finalul US Open 2021, între cele mai bune 10 jucătoare ale lumii. A fost avantajată de jocul rezultatelor!

Pentru a fi sigură de revenirea în TOP 10, Simona avea nevoie ca Petra Kvitova să fie eliminată rapid. Jucătoarea din Cehia, cap de serie numărul 10, a cedat surprinzător în faţa Mariei Sakkari, scor 4-6, 3-6.

În condiţiile date, Halep va face un salt important după acest turneu de Grand Slam. Dacă va câştiga în premieră US Open, poate urca până pe locul 3 WTA!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și