Închide meniul

„Vă iubesc!” Mesajul superb al Biancăi Andreescu, în limba română, după calificarea în optimi, la US Open. Victorie uriaşă şi pentru Emma Răducanu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2021, 9:29

„Vă iubesc! Mesajul superb al Biancăi Andreescu, în limba română, după calificarea în optimi, la US Open. Victorie uriaşă şi pentru Emma Răducanu

"Vă iubesc!" Mesajul superb al Biancăi Andreescu

Profimediaimages

„Vă iubesc”, a scris Bianca pe Twitter, după victoria cu Greetje Minnen, 6-1, 6-2. „Vă mulţumesc pentru dragostea şi sprijinul acordat”, a mai scris ea, în limba engleză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, victorie uriaşă la US Open

Emma Răducanu, 18 ani, locul 150 WTA, venită din calificări, a acces în optimile de finală ale US Open, la prima ei participare pe tabloul principal al Grand Slam-ului american.

Jucătoarea cu tată română şi mamă chinezoaică a dispus, în turul al treilea, cu scorul de 6-0, 6-1, de spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 41 WTA, după un meci care a durat 70 de minute.

Reclamă

În faza următoare, Răducanu, aflată pentru a doua oară consecutiv în otimile unui grand slam, după Wimbledon, va evolua cu americanca Shelby Rogers, locul 43 WTA, care a produs surpriza turneului, eliminând-o în turul al treilea pe Ashleigh Barty, locul 1 WTA.

Simona Halep – Elina Svitolina, în optimi, la US Open

Simona Halep, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13, va evolua, duminică, de la ora 19.00, cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, în optimile de finală ale US Open. Partida va fi prima de pe Arthur Ashe Stadium.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de zece ori până acum, scorul fiind egal, 5-5. În ultima partidă, care a avut loc în faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, din 2019, Svitolina s-a impus cu 7-5, 6-3. În acelaşi an, Halep a câştigat, în semifinale la Wimbledon, scor 6-1, 6-3, şi la Qatar Open, tot în semifinale, scor 6-3, 3-6, 6-4. Şi pe hadrd, cele două jucătoarea sunt la egalitate, scor 3-3.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Bianca Andreescu şi Emma Răducanu, în optimile de finală de la US Open
  • Simona Halep joacă azi cu Elina Svitolina

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și