Închide meniul

Elisabeta Lipă şi Nadia Comăneci, devastate după decesul legendarului Ivan Patzaichin: „România este mai săracă fără amiralul flotei româneşti” / „O legendă nemuritoare, un prieten drag, un om minunat”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2021, 17:59

Elisabeta Lipă şi Nadia Comăneci, devastate după decesul legendarului Ivan Patzaichin: „România este mai săracă fără amiralul flotei româneşti / „O legendă nemuritoare, un prieten drag, un om minunat

Hepta

Elisabeta Lipă şi Nadia Comăneci, devastate după decesul legendarului Ivan Patzaichin

Elisabeta Lipă, preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, e devastată. Fosta mare sportivă a declarat că Ivan Patzaichin a fost şi rămâne un model de profesionalism, determinare şi dăruire, menţionând că România este mai săracă fără “amiralul flotei româneşti”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ivan Patzaichin a părăsit astăzi această lume, însă performanţele lui vor rămâne în istoria sportului românesc. România este mai săracă fără „amiralul flotei româneşti”. El a fost şi rămâne în sufletele noastre un om extraordinar, un sportiv de excepţie. Un model de profesionalism, determinare şi dăruire pentru actualele si viitoarele generaţii de sportivi. Drum lin, Ivan Patzaichin!”, a spus Lipă, potrivit FR Canotaj.

Şi Nadia Comăneci a postat în social media un mesaj după trecerea în nefiinţă a lui Ivan Patzaichin. Fosta mare gimnastă şi-a găsit cu greu cuvintele.

“Un gigant al sportului …o legendă nemuritoare …un prieten drag…. un om minunat. RIP Dragă Ivan Patzaichin”, a scris Nadia Comăneci pe Facebook.

Reclamă

Trupul neînsufleţit al lui Ivan Patzaichin va fi depus la sediul CS Dinamo

Trupul neînsufleţit al lui Ivan Patzaichin va fi depus, luni, la ora 12.00, la sediul CS Dinamo din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a depus deja un buchet de flori la statuia lui Ivan Patzaichin din faţa Complexul Sportiv Dinamo. „L-am cunoscut în urmă cu câţiva ani, mi-a făcut o extraordinară impresie, de modestie, de cultură, am rămas cu adevărat impresionat şi fascinat. Avea o mare cultură.

În această dimineaţă, când am aflat vestea decesului său, mi-a părut foarte rău, este o mare pierdere pentru sportul mondial, pentru România mai ales. Nu mai putem să facem altceva decât să-l omagiem”, a declarat tehnicianul italian, citat de digi24.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și