Închide meniul

Elisabeta Lipă şi Nadia Comăneci, devastate după decesul legendarului Ivan Patzaichin: „România este mai săracă fără amiralul flotei româneşti” / „O legendă nemuritoare, un prieten drag, un om minunat”

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2021, 17:59

Elisabeta Lipă şi Nadia Comăneci, devastate după decesul legendarului Ivan Patzaichin: „România este mai săracă fără amiralul flotei româneşti / „O legendă nemuritoare, un prieten drag, un om minunat

Hepta

  • Ivan Patzaichin s-a stins din viaţă la 71 de ani
  • Elisabeta Lipă şi Nadia Comăneci, devastate după decesul legendarului sportiv român

 

Elisabeta Lipă şi Nadia Comăneci, devastate după decesul legendarului Ivan Patzaichin

Elisabeta Lipă, preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, e devastată. Fosta mare sportivă a declarat că Ivan Patzaichin a fost şi rămâne un model de profesionalism, determinare şi dăruire, menţionând că România este mai săracă fără “amiralul flotei româneşti”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ivan Patzaichin a părăsit astăzi această lume, însă performanţele lui vor rămâne în istoria sportului românesc. România este mai săracă fără „amiralul flotei româneşti”. El a fost şi rămâne în sufletele noastre un om extraordinar, un sportiv de excepţie. Un model de profesionalism, determinare şi dăruire pentru actualele si viitoarele generaţii de sportivi. Drum lin, Ivan Patzaichin!”, a spus Lipă, potrivit FR Canotaj.

Şi Nadia Comăneci a postat în social media un mesaj după trecerea în nefiinţă a lui Ivan Patzaichin. Fosta mare gimnastă şi-a găsit cu greu cuvintele.

Reclamă

“Un gigant al sportului …o legendă nemuritoare …un prieten drag…. un om minunat. RIP Dragă Ivan Patzaichin”, a scris Nadia Comăneci pe Facebook.

Reclamă

Trupul neînsufleţit al lui Ivan Patzaichin va fi depus la sediul CS Dinamo

Trupul neînsufleţit al lui Ivan Patzaichin va fi depus, luni, la ora 12.00, la sediul CS Dinamo din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a depus deja un buchet de flori la statuia lui Ivan Patzaichin din faţa Complexul Sportiv Dinamo. „L-am cunoscut în urmă cu câţiva ani, mi-a făcut o extraordinară impresie, de modestie, de cultură, am rămas cu adevărat impresionat şi fascinat. Avea o mare cultură.

În această dimineaţă, când am aflat vestea decesului său, mi-a părut foarte rău, este o mare pierdere pentru sportul mondial, pentru România mai ales. Nu mai putem să facem altceva decât să-l omagiem”, a declarat tehnicianul italian, citat de digi24.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
Elisabeta Lipă, după ce Simona Halep a pierdut primul meci de la revenire
Tenis • 20 mart., 23:34
Elisabeta Lipă, după ce Simona Halep a pierdut primul meci de la revenire: „Cred că a fost conştientă că nu avea cum să câştige”
Când a realizat Nadia Comăneci că a uimit o lume întreagă, după JO de la Montreal
Gimnastică • 20 mart., 17:54
Când a realizat Nadia Comăneci că a uimit o lume întreagă, după JO de la Montreal: „Erau 10.000 de oameni la aeroport”
Surpriza uriaşă pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci şi a lui Florin Piersic
Extra • 8 mart., 9:05
Surpriza uriaşă pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci şi a lui Florin Piersic, după decizia fantastică de la TAS!
Nadia Comăneci, mesaj superb pentru Simona Halep, după victoria de la TAS
WTA • 5 mart., 20:40
Nadia Comăneci, mesaj superb pentru Simona Halep, după victoria de la TAS: „Era şi timpul!”