Închide meniul

Cum au fost surprinşi Messi, Neymar şi Dani Alves în haosul din meciul Brazilia – Argentina. Ce s-a întâmplat cu jucătorii „Pumelor”

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2021, 9:48

Reclamă
Cum au fost surprinşi Messi, Neymar şi Dani Alves în haosul din meciul Brazilia – Argentina. Ce s-a întâmplat cu jucătorii „Pumelor

Cum au fost surprinşi Messi, Neymar şi Dani Alves în haosul din meciul Brazilia - Argentina

Profimediaimages

După discuţiile prelungite avute cu oficialii, argentinienii au ajuns în vestiar, loc unde au fost nevoiţi să stea mai mult de trei ore. La o oră după brazilieni, ei au părăsit stadionul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Delegaţia Argentinei a părăsit ţara rivală la ora locală 21:36, ajungând acasă după ora 00.00. Oficialii şi jucătorii au mers cu un autocar până în cantonamentul naţionalei.

Lionel Messi a ieşit de la vestiare cu Dani Alves şi Neymar

După ce s-a calmat, Lionel Messi a fost surprins alături de bunul său prieten Dani Alves, cu care a ieşit de la vestiare. La un moment dat, li s-a alăturat şi Neymar.

Cei trei i-au ascultat apoi pe oficialii partidei, care le-au explicat care au fost motivele care au dus la suspendarea partidei.

Reclamă

Ce a dus la haosul din Brazilia – Argentina

Jucătorii echipei Aston Villa, Emiliano Martinez şi Emiliano Buendia, şi fotbaliştii Giovanni Lo Celso şi Cristian Romero, de la Tottenham, s-au prezentat la lotul Argentinei deşi Premier League nu voia ca fotbaliştii să plece la echipele naţionale din cauza faptului că la revenire ei trebuie să stea 10 ziile în carantină la hotel. Acum însă jucătorii respectivi au probleme cu restricţiile din Brazilia.

Forţele de ordine au intervenit şi i-au scos cu forţa de pe teren pe cei patru, partida fiind suspendată ulterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și