Închide meniul
VIDEO

Imaginile momentului! Lionel Messi, acuzaţii dure după scandalul monstru din Brazilia – Argentina: „Așteptau să începem meciul pentru a-l opri?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2021, 23:07

Imaginile momentului! Lionel Messi, acuzaţii dure după scandalul monstru din Brazilia – Argentina: „Așteptau să începem meciul pentru a-l opri?

Messi şi Neymar, prinşi în haosul din Brazilia - Argentina

Profimedia

Imaginile momentului! Lionel Messi, acuzaţii dure după scandalul monstru din Brazilia – Argentina

Autorităţile sanitare au intrat pe teren pentru a îi evacua pe jucătorii veniţi din Premier League. Aceştia nu ar fi respectat protocolul sanitar, astfel că a fost deschisă o anchetă, iar meciul a fost suspendat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi şi-a ieşit din minţi şi a pus tunurile pe autorităţi: „Suntem aici de 3 zile. Așteptau să începem meciul pentru a veni să-l oprească? De ce ne-au mai lăsat să începem să jucăm?”, a răbufnit Messi.

VEZI AICI VIDEO CU LIONEL MESSI 

Haos în Brazilia – Argentina! Autorităţile au intrat pe teren, iar meciul a fost suspendat

Meciul Brazilia – Argentina, din preliminariile Cupei Mondiale, a fost suspendat după doar şapte minute de joc, după ce oficiali din sănătate au pătruns pe teren existând îngrijorare cu privire la trei dintre fotbaliştii echipei oaspete, relatează AP.

Antonio Barra Torres, preşedintele agenţiei braziliene pentru sănătate, a declarat că patru jucători argentinieni vor fi amendaţi şi “deportaţi” pentru că nu au respectat protocolul covid-19.

Reclamă

Agenţia braziliană pentru sănătate a cerut ca patru dintre jucătorii Argentinei care evoluează în Premier League, în Anglia, să stea în carantină înainte de meci. În ciuda acestei cerinţe, trei dintre jucători au fost titulari la meciul cu Argentina.

Jucătorii echipei Aston Villa, Emiliano Martinez şi Emiliano Buendia, şi fotbaliştii Giovanni Lo Celso şi Cristian Romero, de la Tottenham, s-au prezentat la lotul Argentinei deşi Premier League nu voia ca fotbaliştii să plece la echipele naţionale din cauza faptului că la revenire ei trebuie să stea 10 ziile în carantină la hotel. Acum însă jucătorii respectivi au probleme cu restricţiile din Brazilia.

Martinez, Romero şi Lo Celso au fost titulari duminică.

Reclamă 4 / 0/3

Comisia de Disciplină a FIFA urmează să ia o decizie cu privire la acest meci.

Recomandări
  • Lionel Messi şi Neymar, prinşi în mijlocul scandalului monstru din Brazilia – Argentina
  • Căpitanul „pumelor”, un car de nervi

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și