Închide meniul

Cum au fost surprinşi Messi, Neymar şi Dani Alves în haosul din meciul Brazilia – Argentina. Ce s-a întâmplat cu jucătorii „Pumelor”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2021, 9:48

Cum au fost surprinşi Messi, Neymar şi Dani Alves în haosul din meciul Brazilia – Argentina. Ce s-a întâmplat cu jucătorii „Pumelor

Cum au fost surprinşi Messi, Neymar şi Dani Alves în haosul din meciul Brazilia - Argentina

Profimediaimages

După discuţiile prelungite avute cu oficialii, argentinienii au ajuns în vestiar, loc unde au fost nevoiţi să stea mai mult de trei ore. La o oră după brazilieni, ei au părăsit stadionul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Delegaţia Argentinei a părăsit ţara rivală la ora locală 21:36, ajungând acasă după ora 00.00. Oficialii şi jucătorii au mers cu un autocar până în cantonamentul naţionalei.

Lionel Messi a ieşit de la vestiare cu Dani Alves şi Neymar

După ce s-a calmat, Lionel Messi a fost surprins alături de bunul său prieten Dani Alves, cu care a ieşit de la vestiare. La un moment dat, li s-a alăturat şi Neymar.

Cei trei i-au ascultat apoi pe oficialii partidei, care le-au explicat care au fost motivele care au dus la suspendarea partidei.

Reclamă

Ce a dus la haosul din Brazilia – Argentina

Jucătorii echipei Aston Villa, Emiliano Martinez şi Emiliano Buendia, şi fotbaliştii Giovanni Lo Celso şi Cristian Romero, de la Tottenham, s-au prezentat la lotul Argentinei deşi Premier League nu voia ca fotbaliştii să plece la echipele naţionale din cauza faptului că la revenire ei trebuie să stea 10 ziile în carantină la hotel. Acum însă jucătorii respectivi au probleme cu restricţiile din Brazilia.

Forţele de ordine au intervenit şi i-au scos cu forţa de pe teren pe cei patru, partida fiind suspendată ulterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și