Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu a reușit să-l schimbe pe Gigi Becali! Finanțatorul FCSB a predat frâiele echipei: ”Nu mai știu nimic!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2021, 15:19

Edi Iordănescu a reușit să-l schimbe pe Gigi Becali! Finanțatorul FCSB a predat frâiele echipei: ”Nu mai știu nimic!”

Gigi Becali a recunoscut că îl vrea pe Juan Bauza la FCSB

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Gigi Becali a decis să nu mai vorbească de FCSB și să lase totul în seama lui Edi Iordănescu. Se pare că tehnicianul a reușit să-l schimbe pe Becali. Una dinitre condițiile pe care le-a pus când a semnat cu FCSB a fost ca patronul să nu se mai implice în viața echipei și să nu mai comenteze la adresa jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se ține de cuvânt și nu se bagă peste Edi Iordănescu

Iordănescu jr. a pus și mai multe clauze prin care patronul FCSB va fi obligat să-i plătească despăgubiri uriașe în cazul în care nu se va ține de cuvânt. Becali susține că se va ține de cuvânt și își va respecta promisiunile.

Nu mai știu nimic. Nu mă interesează nimic. Nu mă mai întrebați, nu vă mai cunosc. Nu mai știu nimic de fotbal. Nu mă mai interesează.

Nu vreau să mai vorbesc de fotbal”, a fost reacția lui Gigi Becali, pentru AS.ro, când a fost întrebat despre transferul lui Budescu la FCSB.

Anghel Iordănescu, surprins de schimbarea lui Gigi Becali

Anghel Iordănescu a fost luat prin surprindere de Gigi Becali, care a declarat în nenumărate rânduri că fiul său, Edi, decide tot ce se întâmplă la FCSB.

Reclamă

”Tata Puiu” nu se aştepta ca patronul FCSB să îşi respecte promisiunile din contractul cu Edi Iordănescu.

Este foarte greu să vorbesc despre FCSB, pentru că am și eu interdicție, nu prin contract, prin consesn, să vorbesc. Din punctul meu de vedere, nu mă așteptam ca Gigi Becali să își respecte promisiunile legate de contract. Văd că le respectă și asta mă bucură”, a spus Anghel Iordănescu, în urmă cu ctâeva zile, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și