Închide meniul

Anghel Iordănescu, luat prin surprindere de Gigi Becali: „Nu mă așteptam să își respecte promisiunile!” + Mesaj pentru fiul său: „A uitat cel mai important lucru”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 septembrie 2021, 22:37

Anghel Iordănescu, luat prin surprindere de Gigi Becali: „Nu mă așteptam să își respecte promisiunile! + Mesaj pentru fiul său: „A uitat cel mai important lucru

Anghel Iordănescu a dat verdictul în cazul "FCSB - CFR Cluj în Ghencea"

Profimedia

Anghel Iordănescu, luat prin surprindere de Gigi Becali

„Tata Puiu” nu se aştepta ca patronul FCSB să îşi respecte promisiunile din contractul cu Edi Iordănescu. Totuşi, fostul selecţioner este de părere că fiul său a făcut o greşeală când a semnat contractul: a uitat să precizeze transferurile obligatorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este foarte greu să vorbesc despre FCSB, pentru că am și eu interdicție, nu prin contract, prin consesn, să vorbesc. Din punctul meu de vedere, nu mă așteptam ca Gigi Becali să își respecte promisiunile legate de contract. Văd că le respectă și asta mă bucură.

Cred că cel mai important lucru, Edi a uitat să îl treacă în contract. Susținerea în totalitate pentru antrenorul principal prin aducerea de jucători. Gigi Becali a promis că va aduce patru jucători, eu cred că era nevoie de șase.

Lotul este destul de strâns, cu foarte mulți jucători tineri, fără experiență, un campionat nu îl câștigi cu talente, îl câștigi cu certitudini. Nu uitați că antrenorul de la FCSB a spus că este deschis la plecările jucătorilor în străinătate.

Dacă îți pleacă Moruțan, un jucător extrem de important pentru FCSB, dacă se accidentează Coman și nu joacă patru luni, dacă se accidentează golgheterul Tănase, pentru două luni, dacă vrea să plece, așa cum este el, Vali Crețu, pentru probleme de club, atunci este clar că lotul FCSB-ului este foarte subțire”, a spus Anghel Iordănescu la digisport.ro.

Reclamă

OFICIAL | Vali Gheorghe, prezentat la FCSB! Fotbalistul are un singur gând: „Vrem campionatul!”

Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB şi are un singur gând. Fotbalistul vrea să ajute echipa roş-albastră să câştige primul titlu după o pauză de 7 ani.

Noua vedetă a roş-albaştrilor speră să debuteze în derby-ul cu Dinamo de săptămâna viitoare.

„Este un pas foarte important în cariera mea. Consider că am venit la momentul potrivit pentru mine. Ştiu că în trecut oamenii m-au dorit şi am venit vericit să ajut. Contează mult acest aspect, Edi m-a avut şi la Astra. Ţine foarte mult la mine. Îi mulţumesc şi pe această cale că are incredere în mine şi sper să fac rezultate cât mai bune la echipă. Nu regret nimic. Aşa a trebuit să se întâmple. E un moment bun pentru mine. Am făcut pasul când trebuie. Vreau să ajut echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Pe plan personal îmi doresc foarte mult să joc, sa am meciuri în picioare şi să-mi ajut echipa cu assisturi şi goluri. Ştim că primul obiectiv e campionatul. Sper să debutez în derby. Chiar dacă va fi acum sau în alt meci voi fi 100% la fiecare meci. Ar fi şi mai frumos să debutez în derby. Ştiu unde am venit, că echipa e foarte iubită. Îmi doream de mic să joc la o echipă cu suporteri, cu fani înfocaţi. Voi da totul să-mi îndeplinesc obiectivele si sper să fim victorioşi la sfârşit”, a spus Vali Gheorghe.

Recomandări
  • Anghel Iordănescu, luat prin surprindere de Gigi Becali
  • Ce mesaj a avut „Tata Puiu” pentru fiul său

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și