Închide meniul

Messi Mania la Buenos Aires! Sute de mii de oameni încearcă să cumpere bilete pentru meciul Argentina – Bolivia. Totul s-a blocat!

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2021, 22:24

Reclamă
Messi Mania la Buenos Aires! Sute de mii de oameni încearcă să cumpere bilete pentru meciul Argentina – Bolivia. Totul s-a blocat!

Fanii Argentinei vor să îl vadă pe Lionel Messi

Profimediaimages

Asociaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) a pus în vânzare biletele pentru meciul „pumelor” cu Boliviei, din preliminariile sud-americane ale turneului final din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi Mania înainte de Argentina – Bolivia

Forul argentinian a pus biletele în vânzare fără a anunţa numărul acestora, iar platforma online a fost blocată imediat, informează Clarin.

AFA a precizat într-un comunicat că va fi disponibilă 30 la sută din capacitatea Stadionului Monumental (70.000, teoretic) al echipei River Plate, din cartierul Nunez al capitalei Buenos Aires. Echipa naţională nu a mai jucat acolo din septembrie 2017, când termina la egalitate cu Venezuela, în preliminariile Cupei Mondiale din Rusia.

Argentina revine pentru prima dată pe teren propriu după ce vara aceasta a devenit campioană a Americii de Sud la turneul din Brazilia. Este primul astfel de trofeu după 28 de ani.

Fanii Argentinei vor să îl vadă pe Lionel Messi

AFA nu a dat detalii despre modul în care va fi sărbătorită câştigarea titlului, dar sunt aşteptate multe surprize. Acesta este motivul pentru interesul uriaş stârnit în rândul fanilor, care speră să-l vadă pe Lionel Messi cu Copa America în mâini pe pământ argentinian.

Reclamă

Potrivit news.ro, există cereri pentru 200.000 de bilete. Acestea pot fi achiziţionate exclusiv online şi, în mod mai puţin obişnuit, suporterii trebuie să stea la „coadă” pentru a le achiziţiona. Timpul de aşteptare pe platformă a fost şi de 1.300 de minute, ba chiar de 5.400, ceea ce însemană aproape patru zile de aşteptare, iar meciul e joi. Preţurile biletelor variază între 2.500 de pesos (21,5 euro) şi 11.500 pesos (99 de euro).

Argentinienii tocmai s-au confruntat şi cu o altă situaţie incredibilă. Meciul cu Brazilia, de duminică, a fost suspendat după ce poliţiştii şi reprezentanţii autorităţilor sanitare au intrat pe teren. Au vrut să îi scoată de pe teren pe Giovani Lo Celso, Emiliano Martinez, Cristian Romero şi Emiliano Buendia, jucători care ar fi încălcat protocolul sanitar pentru a evolua în meciul cu Brazilia. Aceştia veniseră din Anglia, ţară care se află în zona roşie COVID-19.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și