Închide meniul

Messi Mania la Buenos Aires! Sute de mii de oameni încearcă să cumpere bilete pentru meciul Argentina – Bolivia. Totul s-a blocat!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2021, 22:24

Messi Mania la Buenos Aires! Sute de mii de oameni încearcă să cumpere bilete pentru meciul Argentina – Bolivia. Totul s-a blocat!

Fanii Argentinei vor să îl vadă pe Lionel Messi

Profimediaimages

Asociaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) a pus în vânzare biletele pentru meciul „pumelor” cu Boliviei, din preliminariile sud-americane ale turneului final din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi Mania înainte de Argentina – Bolivia

Forul argentinian a pus biletele în vânzare fără a anunţa numărul acestora, iar platforma online a fost blocată imediat, informează Clarin.

AFA a precizat într-un comunicat că va fi disponibilă 30 la sută din capacitatea Stadionului Monumental (70.000, teoretic) al echipei River Plate, din cartierul Nunez al capitalei Buenos Aires. Echipa naţională nu a mai jucat acolo din septembrie 2017, când termina la egalitate cu Venezuela, în preliminariile Cupei Mondiale din Rusia.

Argentina revine pentru prima dată pe teren propriu după ce vara aceasta a devenit campioană a Americii de Sud la turneul din Brazilia. Este primul astfel de trofeu după 28 de ani.

Fanii Argentinei vor să îl vadă pe Lionel Messi

AFA nu a dat detalii despre modul în care va fi sărbătorită câştigarea titlului, dar sunt aşteptate multe surprize. Acesta este motivul pentru interesul uriaş stârnit în rândul fanilor, care speră să-l vadă pe Lionel Messi cu Copa America în mâini pe pământ argentinian.

Reclamă

Potrivit news.ro, există cereri pentru 200.000 de bilete. Acestea pot fi achiziţionate exclusiv online şi, în mod mai puţin obişnuit, suporterii trebuie să stea la „coadă” pentru a le achiziţiona. Timpul de aşteptare pe platformă a fost şi de 1.300 de minute, ba chiar de 5.400, ceea ce însemană aproape patru zile de aşteptare, iar meciul e joi. Preţurile biletelor variază între 2.500 de pesos (21,5 euro) şi 11.500 pesos (99 de euro).

Argentinienii tocmai s-au confruntat şi cu o altă situaţie incredibilă. Meciul cu Brazilia, de duminică, a fost suspendat după ce poliţiştii şi reprezentanţii autorităţilor sanitare au intrat pe teren. Au vrut să îi scoată de pe teren pe Giovani Lo Celso, Emiliano Martinez, Cristian Romero şi Emiliano Buendia, jucători care ar fi încălcat protocolul sanitar pentru a evolua în meciul cu Brazilia. Aceştia veniseră din Anglia, ţară care se află în zona roşie COVID-19.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Argentina – Bolivia se va disputa în această săptămână
  • 200.000 de fani şi-au dorit să îşi cumpere bilete

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și