Închide meniul
UPDATE

Haos în Brazilia – Argentina! Reprezentanţii autorităţilor sanitare au intrat pe teren, iar patru jucători vor fi amendaţi şi „deportaţi”. Ce au făcut brazilienii după scandalul monstru. Meciul a fost suspendat

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2021, 23:22 / Actualizat: 6 septembrie 2021, 1:53

Haos în Brazilia – Argentina! Reprezentanţii autorităţilor sanitare au intrat pe teren, iar patru jucători vor fi amendaţi şi deportaţi”. Ce au făcut brazilienii după scandalul monstru. Meciul a fost suspendat

Haos în Brazilia - Argentina

Profimedia

Haos în Brazilia – Argentina! Reprezentanţii autorităţilor sanitare au intrat pe teren pentru a da patru jucători afară din ţară

Update: Meciul a fost suspendat şi doar jucătorii brazilieni au rămas la stadion. Aceştia au început o sesiune de antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Marca, este vorba despre Giovani Lo Celso, Emiliano Martinez, Cristian Romero şi Emiliano Buendia, jucători care au încălcat protocolul sanitar pentru a evolua în meciul cu Brazilia. Aceştia au venit din Anglia, ţară care se află în zona roşie COVID-19.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL CÂND AUTORITĂŢILE INTRĂ PE TEREN

Federaţia argentiniană a anunţat că jocul, la care în momentul întreruperii scorul era 0-0, nu va continua.

Reclamă

Jucătorii echipei Aston Villa, Emiliano Martinez şi Emiliano Buendia, şi fotbaliştii Giovanni Lo Celso şi Cristian Romero, de la Tottenham, s-au prezentat la lotul Argentinei deşi Premier League nu voia ca fotbaliştii să plece la echipele naţionale din cauza faptului că la revenire ei trebuie să stea 10 ziile în carantină la hotel. Acum însă jucătorii respectivi au probleme cu restricţiile din Brazilia.

Martinez, Romero şi Lo Celso au fost titulari duminică.

Comisia de Disciplină a FIFA urmează să ia o decizie cu privire la acest meci.

Reclamă 4 / 0/3

Antonio Barra Torres, preşedintele agenţiei braziliene pentru sănătate, a declarat că cei patru jucători argentinieni vor fi amendaţi şi “deportaţi” pentru că nu au respectat protocolul COVID-19.

Agenţia braziliană pentru sănătate a cerut ca patru dintre jucătorii Argentinei care evoluează în Premier League, în Anglia, să stea în carantină înainte de meci. În ciuda acestei cerinţe, trei dintre jucători au fost titulari la meciul cu Argentina.

Brazilia a renunţat la convocarea a 9 jucători din Premier League

Brazilia a renunţat la convocarea a nouă din jucătorii săi care evoluează în campionatul Angliei pentru meciurile de calificare la Cupa Mondială din 2022, potrivit news.ro.

Decizia este urmare a refuzului Premier League de a permite plecare jucătorilor din cauza pandemiei de COVID-19.

Jucătorii vizaţi sunt Thiago Silva (Chelsea), Richarlison (Everton), Ederson şi Gabriel Jesus (Manchester City), Raphinha (Leeds United), Alisson, Fabinho şi Firmino (Liverpool) şi Fred (Manchester United).

Reclamă

Matheus Nunes (Sporting Lisabona) nu va fi prezent, deoarece nu şi-a încheiat schema de vaccinare.

Recomandări
  • Haos în Brazilia – Argentina
  • Autorităţile au intrat pe teren pentru a da patru jucători afară din ţară

 

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și