Închide meniul

Dinamo a scăpat de „bestia nera”! Killer-ul „câinilor” de la FCSB este indisponibil pentru derby

Silviu Corneanu Publicat: 9 septembrie 2021, 8:37

Reclamă
Dinamo a scăpat de „bestia nera! Killer-ul „câinilor de la FCSB este indisponibil pentru derby

DDB, mesaj înainte de Rapid - Dinamo

Hepta

Dinamo este victima preferată a lui Florin Tănase. Căpitanul celor de la FCSB a marcat de 8 ori în 7 meciuri disputate împotriva echipei din Ștefan cel Mare. Pe lângă goluri, Tănase a reușit și cinci pase decisive pentru colegii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a ieșit golgheter, în sezonul trecut, cu 24 de reușite, Florin Tănase era în formă și în acest început de sezon. „Decarul” de la FCSB a marcat de trei ori și le-a oferit colegilor două pase de gol, în cele șapte partide pe care le-a disputat. FCSB a marcat doar nouă goluri în acest sezon, iar Tănase a contribuit la cinci dintre ele.

Partida dintre FCSB și Dinamo se va juca duminică, dea 21:00, pe Arena Națională, și va putea și urmărită în format live text pe www.as.ro.

Când ar putea reveni Florin Tănase

Tănase s-a accidentat în partida cu CFR. Căpitanul de la FCSB a suferit o entorsă și a ratat astfel și meciurile echipei naționale. Din informațiile AS.ro, recuperarea lui Florin Tănase decurge foarte bine.

Din câte se pare, acesta ar putea reveni pe gazon în maxim trei săptămâni, pentru a nu risca o recidivă. Tănase este un jucător considerat indispensabil pentru FCSB, de către Mihai Stoica și Gigi Becali. De aceeași părere este și Edi Iordănescu, care vede în căpitanul echipei sale un adevărat lider.

Reclamă

Tănase are 26 de ani și este cotat de transfermarkt.com la 5.000.000 de euro. Acesta și-a prelungit recent contractul cu FCSB, dar poate pleca oricând pentru 3.000.000 de euro, atât cât reprezintă clauza de reziliere.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și