Închide meniul

Accidentarea lui Florin Tănase l-a speriat pe Edi Iordănescu. Ultimul diagnostic primit de căpitanul lui FCSB este dezastruos! Cât timp va fi OUT

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2021, 19:24

Accidentarea lui Florin Tănase l-a speriat pe Edi Iordănescu. Ultimul diagnostic primit de căpitanul lui FCSB este dezastruos! Cât timp va fi OUT

Marius Lăcătuș l-a pus la zid pe Florin Tănase

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

AS.ro a anunţat în exclusivitate că Florin Tănase va rata derby-ul cu Dinamo. Internaţionalul român a aflat iniţial că va fi indisponibil trei săptămâni, dar ultimele veşti primite de jucătorul vicecampioanei sunt îngrijorătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a anunţat cât timp va lipsi Florin Tănase

Diagnosticul lui Tănase nu este tocmai liniştitor şi va sta aproximativ două luni de zile. Sunt ligamentele puţin afectate. Iniţial şi-a dorit să forţeze, se gândea la echipă. A intervenit staff-ul medical, a considerat că piciorul a fost ‘imobilizat’. A fost nevoie de el şi din cauza problemelor pe care le avem… el şi-a dorit foarte mult, ca şi lider.

Nu e vorba de pus piciorul în prag (n.r. de a reveni pe teren după ce s-a accidentat), am luat decizia cu el şi cu stafful medical. Am crezut că e doar o sperietură. Din păcate eu, de la bancă, nu am văzut faza„, a declarat Edi Iordănescu pentru digisport.ro.

Edi Iordănescu nu regretă că a acceptat că Florin Tănase să se întoarcă pe teren după ce a suferit o entorsă în prima repriză a meciului cu CFR Cluj. În minutul 60, atacantul nu a mai putut continua şi a fost schimbat cu Mamut.

În primul rând că nu avem garanţia, ţinând cont de informaţii, că dacă se oprea atunci, situaţia era mai puţin gravă. Eu nu am calificarea din punct de vedere medical să iau o decizie de asta, să pun un diagnostic. E un caz care rămâne izolat, dar situaţia rămâne complicată„, a mai spus antrenorul lui FCSB.

Reclamă

Florin Tănase și-a prelungit contractul cu FCSB

Florin Tănase rămâne la FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor are o clauză de 3.000.000 de euro.

Tănase a prelungit contractul acum 5 zile, a semnat contract pe 4 ani. I-am făcut 30.000 de euro pe lună şi i-am zis că i-am făcut primă de Liga Campionilor 300.000 de euro. Dacă ne calificăm în grupe după îţi fac 40.000, 50.000 de euro”, spunea Becali acum câteva săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și