Închide meniul

Dinamo a scăpat de „bestia nera”! Killer-ul „câinilor” de la FCSB este indisponibil pentru derby

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 9 septembrie 2021, 8:37

Dinamo a scăpat de „bestia nera! Killer-ul „câinilor de la FCSB este indisponibil pentru derby

DDB, mesaj înainte de Rapid - Dinamo

Hepta

Dinamo este victima preferată a lui Florin Tănase. Căpitanul celor de la FCSB a marcat de 8 ori în 7 meciuri disputate împotriva echipei din Ștefan cel Mare. Pe lângă goluri, Tănase a reușit și cinci pase decisive pentru colegii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a ieșit golgheter, în sezonul trecut, cu 24 de reușite, Florin Tănase era în formă și în acest început de sezon. „Decarul” de la FCSB a marcat de trei ori și le-a oferit colegilor două pase de gol, în cele șapte partide pe care le-a disputat. FCSB a marcat doar nouă goluri în acest sezon, iar Tănase a contribuit la cinci dintre ele.

Partida dintre FCSB și Dinamo se va juca duminică, dea 21:00, pe Arena Națională, și va putea și urmărită în format live text pe www.as.ro.

Când ar putea reveni Florin Tănase

Tănase s-a accidentat în partida cu CFR. Căpitanul de la FCSB a suferit o entorsă și a ratat astfel și meciurile echipei naționale. Din informațiile AS.ro, recuperarea lui Florin Tănase decurge foarte bine.

Din câte se pare, acesta ar putea reveni pe gazon în maxim trei săptămâni, pentru a nu risca o recidivă. Tănase este un jucător considerat indispensabil pentru FCSB, de către Mihai Stoica și Gigi Becali. De aceeași părere este și Edi Iordănescu, care vede în căpitanul echipei sale un adevărat lider.

Reclamă

Tănase are 26 de ani și este cotat de transfermarkt.com la 5.000.000 de euro. Acesta și-a prelungit recent contractul cu FCSB, dar poate pleca oricând pentru 3.000.000 de euro, atât cât reprezintă clauza de reziliere.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și