Închide meniul
Foto

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf ține la sertar actele de divorț. Ce se întâmplă cu Anamaria Prodan în plin scandal!

Reclamă

Publicat: 9 septembrie 2021, 14:35

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf ține la sertar actele de divorț. Ce se întâmplă cu Anamaria Prodan în plin scandal!

Anamaria Prodan, imagine provocatoare

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a întors în țară, dar a preferat să locuiască în una dintre locuințele pe care le deține în București. Nu a fost văzută în Craiova, acolo unde se află soțul ei. Mai mult, Reghecampf a preferat să stea alături de jucători în pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale. Putea să aibă câteva zile libere, însă a rămas în cantonament și i-a chemat pe fotbaliștii din Bănie la restaurant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, dispusă să divorțeze de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au reînnoit jurămintele la începutul lunii iunie. Situația s-a schimbat la scurt timp distanță, mai ales după ce Reghe ar fi avut o escapadă în Delta Dunării. De altfel, acesta și confirmase că va divorța de cea cu care s-a căsătorit, în 2008, în Las Vegas.

Au apărut și vești despre motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu și-a continuat demersul. Potrivit voxbiz.ro, actele de divorț le ține încă la sertar pentru că își dorește să rămână concentrat pe ceea ce se întâmplă în cariera lui de antrenor. Încearcă din răsputeri să nu intre într-un nou scandal.

Anamaria a spus, cu fiecare ocazie, că este exclus să divorțeze. S-a aliat cu copiii și a părut a face o reuniune de familie. Reghe a lipsit și au fost prezente doar fetele din prima căsătorie, Sarah și Rebecca. Agentul de jucători se relaxează acum și se întâlnește cu rudele pe care nu le-a mai văzut de o lungă perioadă de timp. A fost surprinsă la o întâlnire cu doi dintre finii ei, în Capitală.

De altfel, Anamaria Prodan a pus o imagine, pe rețelele sociale, cu un ceas de lux primit de la soțul ei. „Soțul perfect„, „te iubesc” și „cel mai frumos ceas” au fost descrierile oferite de vedetă.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de 13 ani. Îl au împreună pe Laurențiu Reghecampf Jr.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și