Închide meniul

FCSB – Dinamo | Probleme pentru Dario Bonetti înainte de Derby de România. A pierdut patru jucători

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 septembrie 2021, 22:55

Reclamă
FCSB – Dinamo | Probleme pentru Dario Bonetti înainte de Derby de România. A pierdut patru jucători

Dario Bonetti

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Dario Bonetti nu are linişte înaintea Derby-ului de România. Chiar dacă Dinamo a adus jucători pe bandă rulantă în ultimele zile, după ce i-a fost ridicată interdicţia la transferuri, veştile proaste se ţin lanţ de câini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti a pierdut patru jucători

Dario Bonetti are probleme de lot înainte de FCSB – Dinamo de duminică seară. Mai mulți jucători ai „câinilor” s-au accidentat și au devenit indisponibili pentru marele derby. Într-un amical disputat joi seară în compania juniorilor de la U19, patru fotbaliști au resimțit dureri. Este vorba de Constantin Nica, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu și Alin Dudea.

Astfel, cei 4 sunt în afara lotului și nu intră în calcule pentru derby-ul cu FCSB, conform fanatik.ro. Probleme are şi Deian Sorescu. Fotbalistul abia revenit în lotul „câinilor” după ce a evoluat pentru naționala României, s-a pregătit separat față de colegii săi. Va intra de vineri în programul normal, alături de echipă.

Restul nou-veniților, Gabi Torje, Cătălin Itu, Răzvan Popa, Mirko Ivanovski, Cosmin Matei și Cătălin Țîră au evoluat o repriză, iar cei mai mulți dintre ei sunt așteptați să fie titulari în meciul cu FCSB.

18.000 de bilete s-au vândul la FCSB – Dinamo

18.000 de bilete au fost vândute până acum pentru Derby de România. În acest număr intră și tichetele pe care fanii roș-albi le-au achiziționat. Numărul lor poate crește semnificativ. De astăzi acestea se regăsesc și la casele de bilete.

Reclamă

Clubul Dinamo a primit 8.000 de tichete și este de așteptat ca acestea să se vândă în totalitate. Chiar dacă lumea nu s-a înghesuit la stadion în primele runde ale sezonului, lucrurile stau complet diferit înaintea meciului cu rivala de moarte. „Mai sunt 2.500 de bilete pentru meciul cu FCSB. Echipa s-a întărit. E nevoie de prezența noastră masivă în peluză!”, au scris ultrașii dinamoviști pe Facebook în urmă cu 2 zile.

Se așteaptă o prezență numeroasă la derby-ul României de duminică seară.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și