Închide meniul

FCSB – Dinamo | Arde Arena Naţională înainte de Derby de România. Câte bilete s-au vândut până acum

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 septembrie 2021, 20:05

FCSB – Dinamo | Arde Arena Naţională înainte de Derby de România. Câte bilete s-au vândut până acum

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB – Dinamo ar putea să doboare recordul de asistenţă pe Arena Naţională în acest sezon. Meciul este important pentru ambele echipe şi stârneşte interesul şi în rândul fanilor. 18.000 de bilete au fost vândute până acum de către organizatori, conform gsp.ro. În acest număr intră și cele 8000 de tichete pe care fanii roș-albi le-au achiziționat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Dinamo, asistenţă impresionantă

Totuşi, câinii ar putea să fie şi mai mulţi duminică seara. Numărul lor poate crește semnificativ, de acum biletele regăsindu-se și la case.

Clubul Dinamo a primit 8.000 de tichete și este de așteptat ca acestea să se vândă în totalitate. Chiar dacă lumea nu s-a înghesuit la stadion în primele runde ale sezonului, lucrurile stau complet diferit înaintea meciului cu rivala de moarte.

„Mai sunt 2.500 de bilete pentru meciul cu FCSB. Echipa s-a întărit. E nevoie de prezența noastră masivă în peluză!”, au scris ultrașii dinamoviști pe Facebook în urmă cu 2 zile.

Astfel, este de așteptat o prezență numeroasă la derby-ul României de duminică seară.

Reclamă

FCSB şi Dinamo s-au întărit înaintea Derby-ului de România

FCSB şi Dinamo s-au întărit serios în pauza de două săptămâni dedicată echipei naţionale. Dacă FCSB i-a readus la echipă pe Constantin Budescu şi Claudiu Keseru, câinii au adus jucători pe bandă rulantă. În total, 8 fotbalişti au ajuns în Ştefan cel Mare în ultimele zile, după ce echipa a scăpat de interdicţia de la transferuri.

Iuliu Mureșan a fost cel care a făcut anunțul privind ultimele transferuri înregistrate de Dinamo. Este vorba despre Cătălin Itu, care va veni împrumut de la CFR, și Cătălin Carp, fostul jucător de la CFR și FCSB.

”Itu Cătălin, de la CFR, vine împrumut. Eu am vrut să aduc numai jucători pe care îi cunosc și pe care i-am văzut cu ochii mei, că n-a fost timp, în patru-cinci zile, de când s-au deblocat transferurile, să studiem jucători de afară, pe care nu-i cunosc.

Reclamă 4 / 0/3

Și, atunci, prefer să aduc jucători care au jucat în România sau care chiar i-am avut la CFR sau care au jucat la Dinamo și așa mai departe.

Acesta a fost principiul pentru a scade riscul de greșeală. Da, o să vină și Cătălin Carp. Trebuie să apară. E pe drum. A plecat, dimineață, cu mașina din Chișinău și vine”, a spus Mureșan.

Lista jucătorilor transferați de Dinamo

Constantin Nica
Gabriel Torje
Cosmin Matei
Răzvan Popa
Plamen Iliev
Mirko Ivanovski
Cătălin Itu
Cătălin Carp

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și