Închide meniul

FCSB – Dinamo | Probleme pentru Dario Bonetti înainte de Derby de România. A pierdut patru jucători

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 septembrie 2021, 22:55

FCSB – Dinamo | Probleme pentru Dario Bonetti înainte de Derby de România. A pierdut patru jucători

Dario Bonetti

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Dario Bonetti nu are linişte înaintea Derby-ului de România. Chiar dacă Dinamo a adus jucători pe bandă rulantă în ultimele zile, după ce i-a fost ridicată interdicţia la transferuri, veştile proaste se ţin lanţ de câini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti a pierdut patru jucători

Dario Bonetti are probleme de lot înainte de FCSB – Dinamo de duminică seară. Mai mulți jucători ai „câinilor” s-au accidentat și au devenit indisponibili pentru marele derby. Într-un amical disputat joi seară în compania juniorilor de la U19, patru fotbaliști au resimțit dureri. Este vorba de Constantin Nica, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu și Alin Dudea.

Astfel, cei 4 sunt în afara lotului și nu intră în calcule pentru derby-ul cu FCSB, conform fanatik.ro. Probleme are şi Deian Sorescu. Fotbalistul abia revenit în lotul „câinilor” după ce a evoluat pentru naționala României, s-a pregătit separat față de colegii săi. Va intra de vineri în programul normal, alături de echipă.

Restul nou-veniților, Gabi Torje, Cătălin Itu, Răzvan Popa, Mirko Ivanovski, Cosmin Matei și Cătălin Țîră au evoluat o repriză, iar cei mai mulți dintre ei sunt așteptați să fie titulari în meciul cu FCSB.

18.000 de bilete s-au vândul la FCSB – Dinamo

18.000 de bilete au fost vândute până acum pentru Derby de România. În acest număr intră și tichetele pe care fanii roș-albi le-au achiziționat. Numărul lor poate crește semnificativ. De astăzi acestea se regăsesc și la casele de bilete.

Reclamă

Clubul Dinamo a primit 8.000 de tichete și este de așteptat ca acestea să se vândă în totalitate. Chiar dacă lumea nu s-a înghesuit la stadion în primele runde ale sezonului, lucrurile stau complet diferit înaintea meciului cu rivala de moarte. „Mai sunt 2.500 de bilete pentru meciul cu FCSB. Echipa s-a întărit. E nevoie de prezența noastră masivă în peluză!”, au scris ultrașii dinamoviști pe Facebook în urmă cu 2 zile.

Se așteaptă o prezență numeroasă la derby-ul României de duminică seară.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și