Închide meniul

„Eşti profesionist, frate, nu se face aşa ceva!” Răzvan Marin, criticat după ieşirea nervoasă de la naţională: „Îmi venea să îi iau la pumni, pe cuvântul meu!”

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2021, 0:04

Reclamă
„Eşti profesionist, frate, nu se face aşa ceva! Răzvan Marin, criticat după ieşirea nervoasă de la naţională: „Îmi venea să îi iau la pumni, pe cuvântul meu!

Răzvan Marin, în tricoul echipei naţionale

Profimedia

Sorin Cârţu e de părere că Răzvan Marin a greşit când s-a plâns public că a jucat prea puţin la echipa naţională. Mai mult, Răzvan Marin a atacat şi tactica lui Rădoi după ce a afirmat că la echipa de club joacă pe poziţia care îi convine cel mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu a făcut bine Răzvan Marin, dar așa gândesc ei despre echipa națională. Au fost momente când Răzvan Marin nu juca la echipa de club, dar a jucat la echipa națională, a fost susținut de echipa națională. N-ai voie să vii cu declarații de genul ăsta, să ai ieșiri de genul ăsta! Nu ai văzut? Pe el puțin îl interesa de rezultat, că s-a făcut meci nul în Macedonia.

El nu se gândea pe lângă ce-am trecut noi, ce s-ar fi întâmplat dacă băteam în Macedonia. El se gândea la echipa de club. Sunt declarații d-astea, care nu se fac. Ești profesionist, frate, nu se face așa ceva”, a declarat Sorin Cârțu la digisport.ro.

Ioan Andone i-a dat dreptate lui Sorin Cârţu şi a spus că nici lui nu îi plăcea să antreneze astfel de jucători.

Sorin, tu, când erai antrenor, nu ai avut jucători egoiști? Jucători care spuneau ‘eu!’, nu puneau niciodată echipa pe primul plan. Avea valoare ăla care făcea asta, dar voia el mai mult, nu se gândea că poate ai făcut tu, ca antrenor, o mutare tactică.

Reclamă

Mie-mi venea să-i iau la pumni după meci, pe cuvântul meu. Mai important e rezultatul, jocul echipei, după aia tu, ca persoană. Orice joc scoate în evidență doi jucători, ori portarul, ori ăla care dă gol, iar ăla era nemulțumit că l-ai scos în minutul 60”, a spus şi Ioan Andone.

Atacul lui Răzvan Marin la Mirel Rădoi

Răzvan Marin a avut o reacţie incredibilă după ce a fost titular doar cu Liechtenstein. Cu Macedonia de Nord, Răzvan Marin a intrat pe teren în minutul 63, în locul lui Dragoş Nedelcu. În meciul cu Islanda, Marin a prins şi mai puţine minute. A fost introdus de Mirel Rădoi în teren în minutul 76, în locul lui Dennis Man.

Terenul cred că aţi văzut că a fost un teren prost, dar până la urmă şi ei au jucat pe acelaşi teren. S-a şi acumulat oboseală. Acum mergem la echipele de club şi vom vedea după.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și