Închide meniul

„Eşti profesionist, frate, nu se face aşa ceva!” Răzvan Marin, criticat după ieşirea nervoasă de la naţională: „Îmi venea să îi iau la pumni, pe cuvântul meu!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2021, 0:04

„Eşti profesionist, frate, nu se face aşa ceva! Răzvan Marin, criticat după ieşirea nervoasă de la naţională: „Îmi venea să îi iau la pumni, pe cuvântul meu!

Răzvan Marin, în tricoul echipei naţionale

Profimedia

Sorin Cârţu e de părere că Răzvan Marin a greşit când s-a plâns public că a jucat prea puţin la echipa naţională. Mai mult, Răzvan Marin a atacat şi tactica lui Rădoi după ce a afirmat că la echipa de club joacă pe poziţia care îi convine cel mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu a făcut bine Răzvan Marin, dar așa gândesc ei despre echipa națională. Au fost momente când Răzvan Marin nu juca la echipa de club, dar a jucat la echipa națională, a fost susținut de echipa națională. N-ai voie să vii cu declarații de genul ăsta, să ai ieșiri de genul ăsta! Nu ai văzut? Pe el puțin îl interesa de rezultat, că s-a făcut meci nul în Macedonia.

El nu se gândea pe lângă ce-am trecut noi, ce s-ar fi întâmplat dacă băteam în Macedonia. El se gândea la echipa de club. Sunt declarații d-astea, care nu se fac. Ești profesionist, frate, nu se face așa ceva”, a declarat Sorin Cârțu la digisport.ro.

Ioan Andone i-a dat dreptate lui Sorin Cârţu şi a spus că nici lui nu îi plăcea să antreneze astfel de jucători.

Sorin, tu, când erai antrenor, nu ai avut jucători egoiști? Jucători care spuneau ‘eu!’, nu puneau niciodată echipa pe primul plan. Avea valoare ăla care făcea asta, dar voia el mai mult, nu se gândea că poate ai făcut tu, ca antrenor, o mutare tactică.

Reclamă

Mie-mi venea să-i iau la pumni după meci, pe cuvântul meu. Mai important e rezultatul, jocul echipei, după aia tu, ca persoană. Orice joc scoate în evidență doi jucători, ori portarul, ori ăla care dă gol, iar ăla era nemulțumit că l-ai scos în minutul 60”, a spus şi Ioan Andone.

Atacul lui Răzvan Marin la Mirel Rădoi

Răzvan Marin a avut o reacţie incredibilă după ce a fost titular doar cu Liechtenstein. Cu Macedonia de Nord, Răzvan Marin a intrat pe teren în minutul 63, în locul lui Dragoş Nedelcu. În meciul cu Islanda, Marin a prins şi mai puţine minute. A fost introdus de Mirel Rădoi în teren în minutul 76, în locul lui Dennis Man.

Terenul cred că aţi văzut că a fost un teren prost, dar până la urmă şi ei au jucat pe acelaşi teren. S-a şi acumulat oboseală. Acum mergem la echipele de club şi vom vedea după.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Răzvan Marin, pus la zid
  • Ce au spus Ioan Andone şi Sorin Cârţu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:13 „Să obții ce am obținut noi… E fantastic!” Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu al Chinei! 11:46 VIDEOMax Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 11:39 FotoAdrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă! 11:20 VIDEOLionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS 11:03 „Te faci de râs!” Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2! Motivul pentru care l-a făcut praf 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 FotoAdrian Mititelu Jr, internat de urgenţă la Floreasca! Care e starea acestuia! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! Vezi toate știrile
Citește și