Închide meniul

De ce a refuzat-o Ongenda pe FCSB! Detalii din interior. „Am fost de faţă. Nu s-a pus problema banilor”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 septembrie 2021, 0:06

Reclamă
De ce a refuzat-o Ongenda pe FCSB! Detalii din interior. „Am fost de faţă. Nu s-a pus problema banilor

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Gigi Becali a vrut să-l aducă la FCSB pe Hervin Ongenda, dar nu a reuşit. S-a speculat că fotbalistul a refuzat vicecampioana „din cauza circului” de acolo. Nimic mai fals, spune Marius croitoru, antrenorul Botoşaniului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce a refuzat-o Ongenda pe FCSB

Marius Croitoru a venit cu detalii clare din interior şi a dezvăluit de ce nu a plecat Hervin Ongenda de la FC Botoşani. Nu a fost de vină comportament lui Gigi Becali. Francezul ar vrea să-și ducă la sfârșit contractul, scadent în vara anului viitor, iar apoi să facă din nou pasul în străinătate.

”Băiatul a fost foarte fair-play, a spus clar că nu vrea să se ducă. Niciodată nu a folosit asemenea cuvinte (n.r. circul de la FCSB). Am fost de față când a avut loc discuția cu cineva de la clubul care l-a ofertat. A spus că nu se pune problema banilor. A fost o ofertă cu mult peste ceea ce reprezintă Liga 1.

A refuzat, a spus doar că vrea să rămână la Botoșani cu mine, până la sfârșitul contractului. Când am venit antrenor la Botoșani, mi s-a explicat clar ce înseamnă bugetul echipei. Atunci când vine o ofertă pentru oricare jucător, o ofertă bună din toate punctele de vedere, niciodată nu m-am opus.

Nu văd de ce m-aș opune, pentru că, dacă m-aș opune, am pierde din două puncte de vedere, jucătorul și-ar pierde încrederea în noi, iar noi am pierde din buget”, a explicat Marius Croitoru, conform digisport.ro.

Reclamă

FCSB i-a luat pe Budescu şi Keşeru

Gigi Becali a oferit 400.000 de euro și procente la un eventual viitor transfer pentru FC Botoșani, în schimbul lui Hervin Ongenda. Mai mult, 20.000 de euro pe lună ar fi încasat Ongenda dacă ar fi ajuns la FCSB. În urma eşecului acestui transfer, Gigi Becali i-a adus la FCSB Constantin Budescu şi Claudiu Keşeru.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și