Închide meniul

Avertisment pentru Edi Iordănescu! „Sigur se va băga Gigi Becali la echipă”. Dumitru Dragomir, critici dure la adresa jucătorilor de la FCSB

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 septembrie 2021, 22:30

Avertisment pentru Edi Iordănescu! „Sigur se va băga Gigi Becali la echipă. Dumitru Dragomir, critici dure la adresa jucătorilor de la FCSB

Pe cine vrea Gigi Becali selecționer la echipa națională

Hepta

Edi Iordănescu nu a avut parte de un debut bun la FCSB. A câştigat un singur punct în două meciuri, 1-1 cu Sepsi şi 1-4 cu CFR Cluj, iar viitorul nu sună bine deloc. Deşi Gigi Becali a promis că nu se va implica deloc în echipă, se pare că nu va fi deloc aşa. Deşi are inclusă și o clauză în contract în acest sens, Dumitru Dragomir nu crede în cuminţenia lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir spune că Gigi Becali se va băga din nou la echipă

Gigi Becali se va ține de promisiune doar cu o condiție. FCSB să revină în topul clasamentului. Altfel, Gigi Becali va reveni la vechile obiceiuri. Asta se va întâmpla mai ales după investițiile făcute la FCSB.

”Dacă echipa nu revine pe primele două locuri, sigur se va băga Becali iar, pentru că n-are răbdarea necesară. Sunt banii lui și atunci el spune: ’Eu am avut dreptate, pe banii mei eu am făcut lucruri bune până acum, iar din cauza voastră, am dat înapoi și ia uite ce se întâmplă’”, a declarat Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

Dragomir, atacuri la vedetele FCSB-ului

Dumitru Dragomir i-a luat la ţintă pe elevii lui Edi Iordănescu. Fostul şef LPF spune că jucătorii vicecampioanei nu aleargă suficient, iar jocul echipei este haotic. Totuși, fostul oficial LPF spune că acest lucru s-ar putea schimba odată cu venirea lui Constantin Budescu, pe care îl consideră un jucător valoros.

”Dacă Edi îi face pe ceilalți să fugă mult, pentru că Steaua (n.r. FCSB) aici a suferit. Dacă luați datele statistice, alergau cu 15-20% mai puțin decât toți adversarii. FCSB nu e o echipă atât de valoroasă cum crede lumea. În afara lui Tănase, care știa ce joacă, restul haotic.

Reclamă

Inclusiv Tavi Popescu, care în ultimele trei jocuri nici nu s-a văzut, ori de obosit, ori n-are capacitate de efort și începe să intre în anonimat și el. Poate cu venirea lui Budescu să se revigoreze echipa”, a mai spus Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și