Închide meniul

De ce a refuzat-o Ongenda pe FCSB! Detalii din interior. „Am fost de faţă. Nu s-a pus problema banilor”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 septembrie 2021, 0:06

De ce a refuzat-o Ongenda pe FCSB! Detalii din interior. „Am fost de faţă. Nu s-a pus problema banilor

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Gigi Becali a vrut să-l aducă la FCSB pe Hervin Ongenda, dar nu a reuşit. S-a speculat că fotbalistul a refuzat vicecampioana „din cauza circului” de acolo. Nimic mai fals, spune Marius croitoru, antrenorul Botoşaniului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce a refuzat-o Ongenda pe FCSB

Marius Croitoru a venit cu detalii clare din interior şi a dezvăluit de ce nu a plecat Hervin Ongenda de la FC Botoşani. Nu a fost de vină comportament lui Gigi Becali. Francezul ar vrea să-și ducă la sfârșit contractul, scadent în vara anului viitor, iar apoi să facă din nou pasul în străinătate.

”Băiatul a fost foarte fair-play, a spus clar că nu vrea să se ducă. Niciodată nu a folosit asemenea cuvinte (n.r. circul de la FCSB). Am fost de față când a avut loc discuția cu cineva de la clubul care l-a ofertat. A spus că nu se pune problema banilor. A fost o ofertă cu mult peste ceea ce reprezintă Liga 1.

A refuzat, a spus doar că vrea să rămână la Botoșani cu mine, până la sfârșitul contractului. Când am venit antrenor la Botoșani, mi s-a explicat clar ce înseamnă bugetul echipei. Atunci când vine o ofertă pentru oricare jucător, o ofertă bună din toate punctele de vedere, niciodată nu m-am opus.

Nu văd de ce m-aș opune, pentru că, dacă m-aș opune, am pierde din două puncte de vedere, jucătorul și-ar pierde încrederea în noi, iar noi am pierde din buget”, a explicat Marius Croitoru, conform digisport.ro.

Reclamă

FCSB i-a luat pe Budescu şi Keşeru

Gigi Becali a oferit 400.000 de euro și procente la un eventual viitor transfer pentru FC Botoșani, în schimbul lui Hervin Ongenda. Mai mult, 20.000 de euro pe lună ar fi încasat Ongenda dacă ar fi ajuns la FCSB. În urma eşecului acestui transfer, Gigi Becali i-a adus la FCSB Constantin Budescu şi Claudiu Keşeru.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și