Închide meniul

De ce a refuzat-o Ongenda pe FCSB! Detalii din interior. „Am fost de faţă. Nu s-a pus problema banilor”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 septembrie 2021, 0:06

Reclamă
De ce a refuzat-o Ongenda pe FCSB! Detalii din interior. „Am fost de faţă. Nu s-a pus problema banilor

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Gigi Becali a vrut să-l aducă la FCSB pe Hervin Ongenda, dar nu a reuşit. S-a speculat că fotbalistul a refuzat vicecampioana „din cauza circului” de acolo. Nimic mai fals, spune Marius croitoru, antrenorul Botoşaniului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce a refuzat-o Ongenda pe FCSB

Marius Croitoru a venit cu detalii clare din interior şi a dezvăluit de ce nu a plecat Hervin Ongenda de la FC Botoşani. Nu a fost de vină comportament lui Gigi Becali. Francezul ar vrea să-și ducă la sfârșit contractul, scadent în vara anului viitor, iar apoi să facă din nou pasul în străinătate.

”Băiatul a fost foarte fair-play, a spus clar că nu vrea să se ducă. Niciodată nu a folosit asemenea cuvinte (n.r. circul de la FCSB). Am fost de față când a avut loc discuția cu cineva de la clubul care l-a ofertat. A spus că nu se pune problema banilor. A fost o ofertă cu mult peste ceea ce reprezintă Liga 1.

A refuzat, a spus doar că vrea să rămână la Botoșani cu mine, până la sfârșitul contractului. Când am venit antrenor la Botoșani, mi s-a explicat clar ce înseamnă bugetul echipei. Atunci când vine o ofertă pentru oricare jucător, o ofertă bună din toate punctele de vedere, niciodată nu m-am opus.

Nu văd de ce m-aș opune, pentru că, dacă m-aș opune, am pierde din două puncte de vedere, jucătorul și-ar pierde încrederea în noi, iar noi am pierde din buget”, a explicat Marius Croitoru, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

FCSB i-a luat pe Budescu şi Keşeru

Gigi Becali a oferit 400.000 de euro și procente la un eventual viitor transfer pentru FC Botoșani, în schimbul lui Hervin Ongenda. Mai mult, 20.000 de euro pe lună ar fi încasat Ongenda dacă ar fi ajuns la FCSB. În urma eşecului acestui transfer, Gigi Becali i-a adus la FCSB Constantin Budescu şi Claudiu Keşeru.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORERadu Drăguşin, eliminat în Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu în startul meciului

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și